Cum iau nastere fanteziile sexuale?

Tips and tricks

Cum iau nastere fanteziile sexuale?

Fanteziile variaza in functie de sexul si de experienta fiecarei persoane. Cercetatorii spun ca fanteziile sexuale apar si la femei, si la barbati. Totusi, sexologii au constatat ca fanteziile sexuale ale femeilor nu seamana cu cele ale barbatilor, femeile devenind in fanteziile lor mult mai agresive din punct de vedere sexual decat barbatii.

Cum apar aceste fantezii sexuale?

“In general, declansarea lor poate fi facilitata prin excitarea accidentala sau voita a clitorisului, sanilor sau vaginului, dar multe femei apeleaza la stimularea suplimentara procurata de rememorarea unor experiente placute, deosebit de excitante”, sustin Alexandra Berger si Andrea Ketterer, autoarele cartii “Ce trebuie sa stie femeia despre sex”.

Cu ajutorul amintirilor, femeile isi creeaza o stare de predispozitie pentru trairile erotice, scenariul putand fi usor modificat prin adaugarea de elemente imaginare.

Toate femeile isi doresc sa fie satisfacute atunci cand fac dragoste cu iubitul lor.

scenariu erotic

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor

1. Cea mai populara fantezie a femeilor este aceea in care se vad dominate, legate, violate si fortate de partener sa faca sex in toate pozitiile si …. locatiile. Se pare ca aceasta fantezie vine tocmai din autoponderarea dorintelor atunci cand femeile sunt alaturi de iubitii lor in pat.

2. O alta fantezie “indragita” de femei este aceea in care se vad facand sex cu un necunoscut care, dupa ce-si termina treaba, se “evapora’ de parca nici n-ar fi existat.

3. Deja un cliseu, dar se pare ca sexul cu un star este o capriciu la mare cautare.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou