Coolhunter în materie de sex

Tips and tricks

Coolhunter în materie de sex

Dacă te-ai plictisit de conformism şi ai chef de ceva acţiune între aşternuturi, iată câteva sfaturi care-ţi vor fi utile atunci când ai nevoie de … “o mână de ajutor”. Dacă nu ştiai, află de la Mayra că:

Poţi să fii sex-coolhunter!

Să ştii tot ce e mai cool în materie de sex! Şi să experimentezi cele mai noi creaţii sex-toys. Un “Next Big Thing” (şi la propriu şi la figurat) se pare că va fi “vibratorul-păun”, creaţia lui Shiri Zinn : roz, încrustat la bază cu 12 cristale Zwarowski şi dotat cu pene pe post de “codiţă”.

Forma sânilor

Forma sânilor poate spune mai multe despre tine decât un test de personalitate? Cel puţin asta afirma recent un cercetator italian pe nume Piero Lorenzoni, în numarul din  ianuarie al revistei Bild. Jos sutienul! Ai sânii în formă de ananas? Eşti smart! Sunt ca două pere în pârg? Eşti zemoasă! Sunt mici, fermi ca două mere de vară? Aventuroaso! Sunt rotunzi şi dulci ca două cireşe? Trebuie să descoperi plăcerea “one night standing”. Ai curaj!

Aventură de o noapte

Pentru cele cu sânii în formă de cireşe:  40% dintre femei şi 60% dintre barbaţi au declarat că au avut cel puţin o aventură de o noapte! Insititutul Kinsey a realizat acest studiu, iar rezultatele dovedesc că peste 80% dintre intervievaţi ar mai face-o o dată.

Ithyphallophobia

Există o boală foarte serioasă numită “ithyphallophobia” şi se manifestă prin frica de vedea sau de a te gândi la un penis erect(!!!).

Avocado cu păcat

În cultura aztecă tinerele femei virgine nu aveau voie să se apropie de fructul avocado, pentru că era considerat afrodisiacul cu cea mai puternică încarcatură sexuală? Fuga la supermarket şi pregăteşte-te de o noapte fierbinte!

Hapciu!

Daca faci suficient de mult sex ţi se poate desfunda nasul? În plus, sexul este un medicament excelent pentru combaterea astmului şi pentru scăderea febrei.

Calmante

Sexul este cel mai eficient calmant posibil? Studiile au demonstrat că o partidă entuziastă de sex este de 10 ori mai eficientă decât o pastilă de Valium!

Tehnice

“Venus observa” este denumirea tehnică pentru “poziţia misionarului”.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou