Cine viziteaza sex-shop-urile?

Tips and tricks

Cine viziteaza sex-shop-urile?

Cei care calca pragul sex-shop-urilor (pe care multi le ocolesc din teama, pudoare, lipsa de curiozitate sau frustrari), nu intra nici mascati, nici cu boruri largi, nici ascunzandu-si verigheta. Mai mult! Intra si masoara, se sfatuiesc cu vanzatoarea, vor sa probeze…

Cum ne raportam la sex-shop-uri?

Daca in tarile vestice sex-shop-urile nu mai sunt considerate de multa vreme ca fiind un subiect tabu, in Romania lucrurile stau putin altfel. Romanii ezita sa intre in astfel de magazine, pe care le asociaza oarecum cu locuri vizitate fie de cei care vor sa-si imbunatateasca  performantele sexuale, fie de cei care vor sa-si implineasca fanteziile erotice.

In America exista cabine din care femeile ies din cand in cand imbujorate, dupa probe lungi, medii sau de alte marimi… Si parasesc magazinul satisfacute chiar daca nu cumpara nimic. La noi, datorita unei indelungate experiente in materie de “inlocuitori”, romanii cantaresc din ochi valoarea exponatelor si se decid repede.

Virilitatea romanului nu este numai proverbiala, ci si autentica. Misterioasele vagine de cauciuc, care nu provin chiar din arborele cu acelasi nume, sunt preferate mai degraba de imigrantii asiatici decat de conationali.

magazin cu articole erotice

Se pare ca nu exista o limita de varsta a celor care sunt interesati de un astfel de magazin si mai ales ca lumea nu cumpara articole din sex-shop numai pentru a face o gluma reusita la aniversarea unui prieten.

Intr-un sex shop gasesti de la prezervative pana la cel mai sofisticat vibrator cu tripla stimulare  – vaginala, clitoridiana si anala. De asemenea, ocazie unica pentru doamne: aici isi pot alege singure lungimea dorita, vibratoarele si penisurile cu ventuze fiind pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou