Cele mai hot melodii pentru striptease

Tips and tricks

Cele mai hot melodii pentru striptease

Iată un top incendiar! Clasamentul celor mai bune melodii pentru… striptease! Se pare că alegerea potrivită a muzicii este esenţială pentru a determina persoana iubită să danseze erotic pentru tine. Cei care doresc să mai condimenteze puţin viaţa intimă…

pot alege din lista de mai jos o melodie pentru un spectacol pe cinste. Noi vă sugerăm muzica… de restul vă ocupaţi voi.

1. "Cream" – Prince

Prince a realizat o muzică interesantă, minunată, erotică şi mai ales memorabilă. Aşa că toată lumea să treacă deasupra ("cream… get on top")!

2. "Justify My Love" – Madonna

Această piesă a zguduit industria muzicală în urmă cu 17 ani. Melodia a reuşit să se impună şi cu ajutorul controversatului ei videoclip, în care sunt ilustrate scene de nuditate parţială, homosexualitate, sadomasochism şi alte situaţii cu temă sexuală.

3. "Hot In Here" – Nelly

Este prima piesă a lui Nelly care a cucerit poziţia fruntaşă în topuri. Dacă simţi că devine "hot in here" vă sugerăm să urmaţi linia versurilor – "so take off all your clothes" -  să scăpaţi de haine.

4. "Sex (I’m A)" – Lovage

Albumul "Music to Make Love to Your Old Lady By", produs în 2001 de Dan The Automator, alături de Mike Patton, conţine o serie de piese erotice. Melodia "Sex (I’m A)" vorbeşte despre virginitate, prima dragoste şi constituie reţeta perfectă pentru o noapte fierbinte.

5. "She’s Always In My Hair" – D’Angelo

Muzica R&B are versuri şi un fond muzical ce o fac ideală pentru striptease şi nu numai.

6. "Closer" – Nine Inch Nails

Această piesă este foarte sexy, lentă şi conduce la un dans sinuos. Cu toate acestea, versurile sunt destul de grosolane.

7. "Buttons" – Pussycat Dolls

Aceste fete "hot" din Los Angeles s-au ridicat la nivelul aşteptărilor publicului cu acest hit al anului 2005, numai bun pentru un dans erotic. Etalându-şi trupurile provocatoare, membrele trupei "Pussycat Dolls" îl indeamnă în repetate rânduri pe Snoop Dog să-şi desfacă nasturii. Lucru pe care vi-l propun şi vouă.

8. "Im a Slave 4 U" – Britney Spears

Melodie este mai mult ca sigur un imn al "fetelor rele". În această piesă Britney recunoaşte că nu îşi poate controla instinctele şi că doreşte să le urmeze. Până acum nu a reuşit nimeni să o oprească!

9. "Eyes Without a Face" – Billy Idol

Melodia constiutuie surpriza acestui clasament, deoarece, mai mult ca sigur, nimeni nu s-ar fi gândit că  o piesă punk rock sarcastică, din anii ’80, ar putea fi potrivită pentru striptease. Gusturile nu se discută! Fiecare se înfierbântă pe "limba" lui.

10. "Pony" – Ginuwine

Liniştitoarea melodie a celor de la Genuwine este plina de versuri provocatoare. Basul şi vocile de fundal, electrificate, fac ca această melodie să devină un element care participă la realizarea unei seri memorabile.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou