Cat de bun este timingul tau sexual?

Tips and tricks

Cat de bun este timingul tau sexual?

Viata sexuala a unui cuplu poate fi “amenintata” de incompatibilitate/nepotrivire sexuala sau de rutina. Cat de bun este timingul tau sexual?

Orgasmul feminin versus orgamul masculin

La barbat, orgasmul este urmat de o brusca scadere a incordarii psihice, pe cand, femeia in timpul postludiului, simte nevoia sa-si cheltuiasca tensiunea psihica pe care orgasmul nu a reusit pe deplin.

Viata sexuala este unul dintre cele mai importante niveluri de compatibilitate ale partenerilor si se refera la viziunea despre viata sexuala: cat de important este sexul in viata de cuplu, cat de deschisi sunt partenerii spre a incerca lucruri noi, au o viata sexuala satisfacatoare, pot discuta deschis despre fanteziile lor sexuale, pot spune ce le place si ce si-ai dori sa se schimbe?

Este important atat sa se inteleaga bine la pat, cat si sa poata vorbi deschis despre asta. Pe masura ce relatia se schimba, odata cu trecerea timpului, problemele legate de viata sexuala vor deveni acute daca nu exista dorinta de a le discuta. Un cuplu care nu se poate bucura de intimitate, atat din punct de vedere al sexualitatii, dar si din cel al complicitatii si comunicarii, nu va rezista niciodata intr-o relatie de lunga durata sau o casnicie.

viata sexuala a cuplului

Incompatibilitatea sexuala poate fi fiziologica, atunci cand exista o diferenta majora intre organul genital feminin si cel masculin, si poate fi si psihologica, respectiv anumite neintelegeri sau incompatibilitati la nivel relational sa se exprime in contextul fizic al sexualitatii cuplului.

Ultimele pot fi depasite prin imbunatatirea vietii de cuplu in general, prin discutii si schimbarea din partea ambilor parteneri a anumitor reactii sau comportamente, acestea ducand la armonizarea relatiei pe toate planurile, inclusiv cel sexual. Astfel, se vor observa imbunatiri in viata sexuala a celor doi parteneri.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou