Body masajul ca arta

Tips and tricks

Body masajul ca arta

Ani de-a randul oamenii au incercat descoperirea altor si altor forme de stimulare sexuala atat pentru sine, cat si pentru partener. Mai mult decat atat trebuie specificat faptul ca masajul erotic a ocupat dintotdeauna un rol deosebit de important in consumarea actului sexual.

Masajul erotic este o eliberare a stresului si o stimulare erotica atat pentru barbati cat si pentru femei. Folosirea masajului traditional in scopuri sexuale, de excitare, de cresterea libidoului, de crearea de placere in general, se numeste masaj erotic.

Pe langa relaxarea si starea de bine pe care ti-o ofera un masaj clasic, o sedinta de masaj erotic poate oferi orgasme multiple, relaxare deplina pentru muschii pelvisului si placere intensa!

Masajul erotic si arta body masajului sunt inspirate din tehnicile de meditatie si exprimare a sexualitatii specifice folosofiei hinduse si orientale si depasesc, prin intensitate si complexitate, un masaj de relaxare. Sexul tantric este un termen foarte folosit atunci cand se vorbeste despre senzatii profunde si emotii deosebite si este cu adevarat ceva nou pentru mediul european si occidental.

Nu multi stiu insa ca Tantra este de fapt o stiinta complexa, care, in spiritul religios-filosofic perceput in Orient, se refera la explorarea fiintei umane in mod complet urmand calea sexualitatii. Este vorba despre o foarte buna cunoastere a corpului omenesc, de constientizarea fiintei umane ca facand parte din Univers.

Conform credintelor hinduse, omul poate atinge culmile supreme prin practici sexuale. Acest lucru implica automat nu doar apropierea fizica (care se realizeaza intr-un body masaj), ci si sentimentele partenerilor. Fara dragoste, atat fizica cat si spirituala, omul nu poate transcede catre divinitate.

Cei care nu sunt experti in astfel de practici, dar doresc sa le experimenteze si apoi sa le aplice mai departe, isi pot alege cu grija un salon de masaj erotic. Desi poate fi vorba doar de un masaj, doar de un mijloc de stimulare si de relaxare, uneori poate insemna mai mult decat atat. La saloanele de masaj erotic sunt angajate de obicei maseuze, insa exista si maseuri pentru doamne si domnisoare (poate ca opinia generala aproba faptul ca doar barbatii sunt interesati de partea sexuala a vietii, iar femeile mai putin). Evident, masajul erotic poate fi invatat si acasa, intre parteneri, ceea ce poate insemna o mai mare relaxare si armonie in cuplu, aducand un aer proaspat relatiei, oricat de veche este aceasta.

Un body masaj poate fi util in probleme de ejaculare precoce sau frigiditate. In principiu, masajul erotic presupune ca barbatul trebuie sa reziste in fata tuturor senzatiilor oferite, de aceea unele disfunctii sexuale isi pot gasi o cale de ameliorare.

Pentru femei, multitudinea de senzatii, neintalnite pana acum, le poate face sa-si redescopere propriul corp si sa capete incredere in ele. In fond, principiile tantrice presupun faptul ca partenerii beneficiaza de senzatiile acestea nu doar pentru propria lor placere, ci si pentru deschiderea catre alte orizonturi emotionale si de ce nu, spirituale. De aceea, cei neinitiati asociaza actul sexual prelungit cu Tantra.

Forum Mayra: "Masaj erotic – pareri pro si contra".feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou