Barbatia – dovada masculinitatii?

Tips and tricks

Barbatia – dovada masculinitatii?

Sex fara o erectie impresionanta? Pentru barbati este un lucru de neconceput. Pentru ei “a face dragoste” este sinonim cu “a se impreuna”.

Barbatii si propriul organ genital

Aceasta eroare conditioneaza in mod determinant comportamentul sexual al barbatilor, facandu-i sa isi fetiseze propriul organ genital, sa il considere atributul lor cel mai de pret.  Penisul este pentru ei organul prin care simte satisfactia sexuala, cu ajutorul caruia poate “ferici” femeia si cea mai buna dovada a masculinitatii sale, in jurul penisului se concentreaza totul – calitatea sexului, capacitatea de satisfacere sexuala, constiinta senzualitatii sale. Barbatii de-a lungul istoriei au facut eforturi mari pentru a-si mari penisul. In anumite culturi, penisul este vazut ca un simbol al puterii si al autoritatii. Si binenteles, acest organ genital este atributul fizic folosit pentru a ne arata afectiunea.

satisfactie sexuala

Primul motiv pentru care atatia barbati executa exercitii de marire a penisului este totusi pentru increderea in sine. Barbatii dotati tind spre a fi mai increzatori in ei insisi, decat barbatii cu un organ genital mic sau mediu. Mandria barbatilor, ce lucru fragil! Avand acea bucata de carne in plus, oricat ar suna de nebuneste, are un impact enorm asupra parerii de sine. Si ca un rezultat, aceasta afecteaza nu numai modul cum arati in relatii sexuale, dar si atitudinea despre sine in general. Penisul este acea extensie a corpului pe care o folosesc nu numai pentru a aduce satisfactie sexuala partenerei, ci si a le aduce satisfactie fizica prin modul cum se simt.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou