Aventurile nu sunt pentru oricine!

Tips and tricks

Aventurile nu sunt pentru oricine!

In timp ce, pentru barbati, relatiile de-o noapte sunt de multe ori un vis implinit, pentru femei lucrurile stau chiar invers. Intr-un studiu efectuat in cadrul Universitatii Durham din Anglia, doar 54% dintre femeile care au avut o aventura de-o noapte au ramas cu amintiri placute. In schimb, 85% dintre barbatii aflati intr-o situatie similara au fost foarte incantati de experienta lor.

Barbatii sunt, de departe, mai interesati de sexul ocazional decat femeile, iar pentru a avea parte de aventura, sunt dispusi sa renunte la pretentii in ceea ce priveste aspectul celei care ar spune DA, informeaza cercetatorii din cadrul departamentului de psihologie al Universitatii Brunel, UK.

In timp ce domnii trebuie sa fie extrem de atractivi pentru a suscita interesul vreunei doamne si a o face sa accepte o aventura de o noapte, aceasta din urma nu trebuie sa exceleze la capitolul aspect pentru a atrage in mreje vreun june.

Cercetatorii au observat ca barbatii sunt mai deschisi acestui tip de legaturi decat femeile, prin urmare pretentiile lor nu sunt foarte mari cand vine vorbade alegerea partenerei.

aventura de-o noapte

Aventura sau sexul ocazional

Cercetatorii au efectuat un experiment pe 860 de studenti din Statele Unite, Germania si Italia, 427 barbati si 433 femei, pentru a stabili ce pretentii au de la o persoana de sex opus, care le face diferite propuneri.

Din datele culese a reiesit ca germanii sunt mai sceptici cand vine vorba de a-si da intalniri cu necunoscute, comparativ cu americanii si italienii.

Pe de alta parte, italienii sunt cei mai susceptibili de a sari in pat cu prima necunoscuta care le face propunerea.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou