Aspectele emotionale si punctul G

Tips and tricks

Aspectele emotionale si punctul G

Daca intampinati probleme si nu reusiti sa va acomodati cu stimularea punctului G este vorba de o bariera de natura afectiva.

In cartea sa intitulata "Femei carora le place sexul", dr. Gina Ogden remarca faptul ca pana si cele mai recente studii si tratate de sexologie folosesc definitii ale actului sexual care nesocotesc intreaga gama de experiente sexuale prin care trece o femeie.

Autoarea considera ca majoritatea studiilor si tratatelor sunt mult prea tehnice si analitice, fiind inspirate de si construite dupa modelul unei abordari masculine a reactiei sexuale, terapiei si studierii vietii sexuale . Ea este convinsa ca "niciunul dintre studii nu abordeaza complexitatea relatiilor sexuale din perspectiva femeii si nici nu face o analiza de fond a sentimentelor si sensurilor specifice acestei zone bogate, dar inca obscure".

Mai subliniaza faptul ca niciunul din aceste studii nu citeaza o opinie feminina referitoare la ceea ce reprezinta "sexul" pentru o femeie- o omisiune de-a dreptul ingrijoratoare. Dr. Odgen continua afirmand ca prea putini cercetatori in domeniul sexualitatii, daca va fii fiind vreunul, "au sugerat pana in prezent existenta unui sir neintrerupt al placerilor sau un ciclu de reactii sexuale, care este in armonie cu experientele feminine".

Majoritatea sentimentelor de nostalgie sau de alt tip pe care le resimt femeile la dresa propriei persoane, a relatiilor lor si a vietii, in general, sunt de origine erotica, iar sediul lor, din punct de vedere fizic si sexual, se afla in punctul G. Daca o femeie nu este constienta de punctul G si de sentimentele cu care se asociaza, sentimentele se estompeaza si trec in psihic, provocand o mai mare detasare fata de proprieul libido, iar punctul va fi mult mai greu excitabil decat in mod obisnuit.

Cand veti reusi sa puneti temelia dorintelor sufletesti, firesti, ale feminitatii "obscure" din centrul sexualitatii voastre, nu va mai fi nevoie sa asteptati de la partener ca el sa puna de acord si sa implineasca dorintele voastre afective si eul sexual. "Temelia  vietii sentimentale este chiar in punctul G" sustine Deborah Sundahl in "Orgasmul perfect".

Avantajele practicarii controlului energiei sexuale:

  • da posibilitatea femeii sa cunoasca in sfarsit ce este un orgasm ;
  • aparitia unei stari de dorinta foarte mare de a face dragoste pe masura ce faci dragoste din ce in ce mai mult;
  • aparitia unui numar mare de orgasme care sunt foarte intense si dureaza foarte mult;
  • amplificarea farmecului personal;
  • longevitatea vietii sexuale;
  • regenerare si reintinerire;
  • tonus vital marit.


Tag-uri: , , ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou