Afrodisiace naturale

Tips and tricks

Afrodisiace naturale

O femeie versată va oferi întotdeauna partenerului său un pahar de cognac la începutul unui “randezvous” romantic. Ciocolata este, de asemenea, un afrodisiac puternic. Acesta este şi motivul pentru care îndrăgostiţii consumă în cantităţi mari acest desert. Împătimiţii amorului ştiu de ce…

Iată doar câteva idei tocmai bune de pus în practică:

Ţelina

telinaŢelina se află în fruntea listei alimentelor care accentuează dorinţa sexuală. Este şi normal ca Marchiza de Pompadour, amanta lui Ludovic al XV-lea să fi consumat regulat ciocolată fierbinte, condimentată cu ţelină.

Salata preferată a celebrei amante era compusă din (aţi ghicit!) ţelină, mere şi nuci. Ştia oare marchiza că anumite substanţe din alimente pot îmbunătăţi performanţele? Oare le-a inclus în dietă pentru că nu a putut rezista chemării trupului său dependent de dragoste?

Am citit pe site-ului "pravda.ru" că o legătură de ţelină era pusă la capul patului tinerilor căsătoriţi. Se credea că planta are acţiunea unui stimulent erotic extrem de important. Dar există şi alte ierburi ce au efect afrodisiac.

Tormentil

tormentilTormentil sau "Potentilla tormentilla" este cunoscută pretitindeni pentru calităţile sale, unii specialişti susţin că ar fi mai eficientă decât Viagra.

Ginseng

ginsengChinezii sunt cei care au studiat mai amănunţit proprietăţile plantelor. Aceştia sunt de părere că Ginseng-ul are efect de stimulent sexual atât la bărbaţi, cât şi la femei. Pacienţilor cu tulburări sexuale le este recomandat să ia Ginseng timp de 40 de zile. Şi ceaiul de plante, cu rădăcină de Ginseng poate creşte libidoul.

Brânzeturi aromate

branzaLa fel se întâmplă şi în cazul consumului anumitor tipuri de brânzeturi mai aromate, (cum ar fi brânza autohtonă de burduf). Producătorii de brânzeturi au luat aminte de faptul că bărbaţii preferă brânza puternic condimentată sau cu aromă puternică, în contrast cu reprezentantele sexului frumos care optează pentru bânzeturi mai uşoare cu aromă dulceagă.

Uleiuri aromate

uleiAromele joacă un rol extrem de important în relaţiile sexuale. Simţul olfactiv reprezintă un fel de fundaţie pe care se bazează senzualitatea umană. Femeile europene folosesc în mod regulat uleiuri aromate care ajută la creşterea sensibilităţii sexuale.

O atmosferă erotică în dormitor poate fi creată prin arderea lumânărilor parfumate şi a uleiurilor încălzite în vase speciale. Cu toate acestea, încercaţi să evitaţi combinarea aromelor, deoarece nu vor avea efectul mult dorit.

Uleiurile aromate, catalogate drept "arme ale seducţiei", sunt cele de iasomie, trandafir, ylang-ylang, lemn de santal, bergamot, geranium şi neroli.

Ok fetelor! E timpul să mergem la "vânătoare" de afrodisiace!

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou