Află dacă e bun la pat

Tips and tricks

Află dacă e bun la pat

Acum trei săptămâni am întâlnit un tip de care m-am simţit foarte atrasă încă din primul moment. Chiar înainte să ne sărutăm am început să-mi imaginez partide trăznet de sex cu el. Ca de-obicei, în mintea mea a fost mult mai bine decât în realitate.

În sfârsit ne-am sărutat pentru prima oară. Zbang! Lovitură de teatru! N-am simţit mare lucru! M-am gândit ca poate e ceva în neregulă cu mine. Peste două săptâmâni ne-am petrecut noaptea împreună. Şi pot să spun că a fost cea mai proastă partidă de sex din viaţa mea!

Chiar dacă te simţi atrasă de cineva, asta nu înseamnă că vei avea parte de sex de calitate. Dar cum să ne dăm seama dinainte ca să evităm dezamăgirea de după? Tracy Cox, în cartea "Supersex", dă câteva tips-uri.

Spune-mi cum mănâncă ca să-ţi zic cum "prestează"

Devorează un hamburger în zece secunde? Tot cam atât o să dureze şi partida de sex cu el. Nu ar mânca niciodată altceva decât friptură, cartofi prăjiţi, ouă şi sandvişuri? N-o să ai parte de alte poziţii decât cea a misionarului. Kama Sutra? Uită!!! E un arogant care terorizează chelnerul trimiţându-l cu  mâncarea înapoi la bucătărie? Îţi dai seama cum ar fi dacă individul ar considera că nu te ridici la înălţimea aşteptărilor lui?

Îi place să încerce mâncăruri noi, exotice? Sexperienţa cu el va fi … revelatoare. E generos?  Îţi dă o bucată uriaşă din porţia lui? Alege ce-i mai bun din farfuria lui pentru tine? Aleluia! Ţi-a pus Dumnezeu mâna în cap! Poţi să te şi măriţi cu el!

Dansează? Contează!!!

Dansează fără să-şi mişte partea inferioară a trupului? E greu de crezut că este prea dornic. Probabil că ar prefera mai degrabă să vă plimbaţi de mână. Se mişcă de pe un picior pe altul? Nimic mai mult? Se citeşte pe faţa lui că mai degrabă ar prefera să sape în munţi decât să fie acolo pe ringul de dans? Cum crezi că un bărbat cu aşa o lipsă de încredere în sine ar putea fi un iubit inspirat?!

Este narcisist?  Îi place să fie admirat? Este conştient de sine? Pe fruntea lui scrie EJACULARE PRECOCE.

Se vede că îi place să danseze? Uită de el pe ring? Nu-l interesează ce cred cei din jurul lui? Ai de-a face cu un bărbat dezinhibat în dormitor. Are simţul ritmului? Ei da, nu încape îndoială! Va face sex oral fabulos.

Foloseşte mai multe figuri de dans? E bine. Sexul cu el n-o să fie plictisitor niciodată.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou