9 operatii pentru penisul lui

Tips and tricks

9 operatii pentru penisul lui

Statistica arata ca un numar considerabil de barbati au aceptat sau se gandesc sa apeleze la operatii, pentru un plus de incredere si mai multa placere. Daca intr-un articol trecut am aflat care sunt operatiile destinate femeilor, ar fi cazul sa vedem si in cazul domnilor ce ne recomanda medicii.

3. Latirea penisului

Alti barbatii apreciaza ca penisul lor, desi suficient de lung, este prea subtire. De aceea accepta sa se supuna unor interventii chirurgicale pentru a-si amplifica grosimea penisului.

Operatia: Chirurgul va face o liposuctie (cel mai probabil in zona stomacului), iar grasimea prelevata o va injecta sub pielea penisului pentru a mari dimensiunea acestuia.

Rezultat: Estetica nu va avea de castigat. Grasimea e absorbita neregulat, creand aspectul unui penis usor deformat. In plus, chirurgul poate injecta grasime doar pe lungimea penisului nu si in zona capului acestuia.

4. Inlaturarea frenulului

Frenulul se rupe dupa primele acte sexuale, insa in unele cazuri ruperea acestuia e extrem de dureroasa. De cele mai multe ori totul se rezolva cu cateva lacrimi, insa in cazuri serioase interevntia chirurgicala este singura solutie.

Operatia: Chirurgul va efectua o incizie transversala simpla pentru a inlatura frenul. Nu este deloc asemanatoare circumciziei, asa ca majoritatea barbatilor pot sta linistiti.

Rezultat: Senzatia de disconfort dispare, iar pacientul isi poate relua activitatea sexuala.

5. Relaxarea preputului

Atunci cand preputul este prea "stramt", pacientul in cauza nu poate sa traga pielea penisului cu usurinta. Cu toate ca toti baieteii ar trebui sa invete sa "traga" preputul atunci cand urineaza, multi barbati depisteaza problema abia mai tarziu.

Operatia: Chirurgul face o incizie in preput, aceasta ii permite sa creeze spatiu pentru deplasarea acestuia.

Rezultatul: Dupa ce zona se reface, pacientul isi va putea "trage" cu usurinta preputul.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou