9 operatii pentru penisul lui

Tips and tricks

9 operatii pentru penisul lui

Statistica arata ca un numar considerabil de barbati au aceptat sau se gandesc sa apeleze la operatii, pentru un plus de incredere si mai multa placere. Daca intr-un articol trecut am aflat care sunt operatiile destinate femeilor, ar fi cazul sa vedem si in cazul domnilor ce ne recomanda medicii.

Penisul reprezinta un punct de interes pentru barbati, dar si un centru al temerilor si slabiciunilor acestora. O deficienta in acea zona se traduce prin nesiguranta in viata cotidiana si insatisfactie in viata sexuala.
Pentru a compensa si rezolva o parte dintre aceste probleme, medicii chirurgi propun cateva operatii care trec de la largirea sau lungirea penisului si pana la implanturi de penis. Curios/a sa afli mai multe? Iata:

1. Circumcizia

De cele mai multe ori circumcizia este efectuata sub premize religioase la nastere (in iudaism) sau in copilarie (in islam). Insa poate fi efectuata si sub supravegherea medicilor la maturitate.

O alta operatie o reprezinta implantul de preput pentru a compensa circumcizia din copilarie.

Operatia:

a) Chirurgul indeparteaza preputul si taie in jurul penisului.
b) Chirurgul efectueaza un transplat de piele si incearca sa refaca preputul eliminat in timpul circumciziei.

Rezultat:

a) Dupa vindecare, penisul nu mai este acoperit si se afla in contact direct cu aerul si materialele din jur. Aceasta poate cauza un disconfort pacientului, insa cu timpul aceasta va disparea.

b) Cu toate ca preputul va proteja penisul, calitatile sale nu vor fi identice cu cele ale preputul inlaturat in timpul circumciziei.

2. Lungirea penisului

Foarte multi barbati sunt complexati de lungimea penisului lor, majoritatea considerand ca acesta este prea mic. Multe dintre cazuri sunt insa nefondate.

Operatia: Penisul este atasat pubisului printr-un ligament. Acest ligament poate fi taiat partial pentru a lungi optic penisul (va parea mai lung, insa dimensiunea reala nu se schimba). Mai exista o procedura, in cazul barbatilor supraponderali, prin care se elimina grasimea din zona pubisului.

Rezultat: Aceasta operatie va "amplifica" marimea penisului.

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou