7 lucruri despre vorbele din timpul actului sexual

Tips and tricks

7 lucruri despre vorbele din timpul actului sexual

Cuvantul are mari implicatii in erotism. Ne referim la vorbirea in timp ce doi oameni fac dragoste si la dragostea in timp ce vorbesc. Daca ar corela intensitatea trairilor erotice cu exprimarile verbale, oamenii ar trebui sa strige cat i-ar tine ambii plamani.

Insa situatia erotica este insotita de pudoare, ei se rezuma la a sopti, urmand ca ceea ce ramane neexprimat sa fie pus in arta.

Oamenii se folosesc de rostirea cuvintelor atat pentru a se descarca, cat si pentru a avea un impact asupra celuilalt. Astfel ca exista persoane care se simt mult mai bine daca vorbesc in timp ce fac dragoste.

A-ti auzi partenerul cum descrie ceea ce-i faci ar putea sa fie un deliciu in plus si o modalitate de a-l cunoaste mai bine din punct de vedere erotic.

Cuvintele in timpul sexului te ajuta sa ramai ancorata in acel moment. Daca mintea ta incepe sa rataceasca sau incepi sa te stresezi in privinta anumitor lucruri, exprimand ceea ce ti se intampla te ajuta sa ramai concentrata pe ceea ce simti in acea secunda.

Iata cateva lucruri pe care e bine sa le stii despre cuvintele rostite in timpul sexului.

1. E un act de partaj sa vorbesti in timp ce faci sex. Cand faci dragoste, nu esti in bula ta, focalizata asupra propriei placeri, ci esti in simbioza cu iubitul tau.

2. Multi barbati sunt tentati sa insoteasca gesturile de dragoste cu cateva fraze excitante. Unii trec la fapte, altii nu indraznesc. Iubitul tau a incercat vreodata cu tine? Daca nu, incearca tu prima, iar el te va urma.

3. In focul actiunii, risti sa mergi prea departe si sa-i tai pofta partenerului! Nu e bine sa spui cuvinte prea vulgare sau prea sentimentale. Si nu te astepta mereu la reciprocitate: desi unii barbati adora sa susure cuvinte dulci la urechile partenerelor lor, ei nu apreciaza intotdeauna acelasi lucru de la ele.

4. Nu e nevoie sa fii experta in Kama Sutra pentru a sopti cateva cuvinte erotice.

5. E bine sa te faci auzita, deoarece cu cat partenerul tau e mai bine ghidat, cu atat ai mai multe sanse spre extaz.

6. Dupa ce faceti dragoste, puteti sa terminati cu un dulce “te iubesc“. Aceste doua cuvinte intaresc complicitatea, simbioza dintre voi, si va ajuta sa deveniti o singura fiinta. Atentie totusi sa nu cadeti intr-un sentimental exagerat.

7. Poti sa profiti de cuvintele erotice pentru a-ti exterioriza latura animalica, dorinta bruta, aproape violenta. Insa e bine sa folosesti cu moderatie acest limbaj, sa nu-ti sperii partenerul.

In cazul celor care refuza exprimarile verbale in timpul actului sexual, desi le-ar fi convenabil sa isi auda partenerii comunicandu-le ceea ce le place sau nu, este recomandat sa se inlocuiasca cuvintele cu alte forme de comunicare, cum ar fi mimica fetei, gesturi, exclamatii…feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou