5 secrete ale sex appeal-ului

Tips and tricks

5 secrete ale sex appeal-ului

Ochii, sanii, organele genitale, mainile si picioarele, daca sunt intr-o simetrie si armonie perfecta, rezultatul este un intreg atragator, este de parere Tracey Cox, celebru sexolog american.

Sex appeal-ul nu are legatura numai cu aspectul fizic ci este intr-o stransa legatura si cu atitudinea persoanei. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa ai un corp si un chip perfect pentru a avea sex appeal. Se spune despre multe vedete si celebritati ca au un inalt grad de sex appeal, fara sa fie inzestrati cu prea multe atuuri fizice, insa cu toate acestea sunt dorite si considerate persoane foarte atractive din punct de vedere sexual.

Cum oamenii sunt extrem de diferiti asa si energia sexuala pe care o emit e modelata dupa felul lor de a fi. Exista atatea tipuri de sex appeal pe cat de multe personalitati diferite sunt.

Ce presupune sex-appeal-ul si care sunt secretele lui?

1. Simetrie

Un trup simetric este atractiv si va atrage privirile tuturor. Un look puternic este cel care se asotreaza din toate punctele de vedere.

Ochii, sanii, organele genitale, mainile si picioarele, daca sunt intr-o simetrie si armonie perfecta, rezultatul este un intreg atragator, este de parere Tracey Cox.

Ea crede ca, oricat de multe defecte corporale ar avea cineva, fie ca este prea slab, prea gras, inalt sau scund, atata timp cat toate defectele sunt la fel, armonizate, persoana respectiva poate fi considerata atractiva.

2. Sanatate si energie

Cox este de parere ca un trup sanatos, energic este cel mai bun secret al sex-appeal-ului, pe care unele persoane cred ca il dobandesc numai la sala de fitness sau in cabinetul nutritionistului.

3. Imagine

Un studiu al cercetatorilor americani a aratat ca barbatii sunt atrasi de femeile cu ochii mari si buzele carnoase. Interesul lor creste pe masura ce ochii si buzele sunt mai vizibile la o femeie.

In opinia lui Tracey Cox imaginea este foarte importanta, dar nu primordiala. Pentru o persoana care doreste o relatie de lunga durata, imaginea pe care si-o construieste nu trebuie sa fie diferita de cea care exista in realitate.

Look-ul conteaza dar personalitatea fiecaruia este cea care ii apropie pe oameni de cineva“, a spus Cox.

4. Lipsa prejudecatilor

Sex-appeal-ul mai inseamna si eliberarea de prejudecatile care impiedica adesea contruirea unei relatii care poate avea viitor, a mai spus Cox.

Puterea de a atrage trebuie sa porneasca in primul rand de la atitudine si sa continue in modul de viata si tipul de personalitate dezvoltat, mai crede sexologul american.

5. Atitudine

Siguranta de sine si au o buna autostima. Atitudine pozitiva si zambet in permanenta.Acceptarea defectelor si incearcarea de a corecta acolo unde se poate.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou