5 pasi pentru imbunatatirea vietii sexuale!

Tips and tricks

5 pasi pentru imbunatatirea vietii sexuale!

Sexul constituie o parte foarte importanta a relatiei de cuplu insa uneori apare rutina. Plictiseala este un puternic factor pentru determinarea scaderii dorintei sexuale.

Chiar si persoanele cu un mare impuls sexual pot fi determinate sa isi schimbe atitudinea fata de sex, daca repeta acelasi lucru invechit. Daca acest lucru va suna cunoscut, raportat la relatia voastra sexuala, ar fi timpul sa incerci o condimentare a lucrurilor. Ai nevoie sa fii creativa pentru a evita plictiseala sexuala.

Trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru propria ta satisfacere, din cand in cand. Michele Weiner Davis a propus introducerea noutatilor in viata sexuala a cuplului. Ce a determinat in trecut dorinta: imbracamintea, pozitiile variate sau locatia?

Imbunatatirea vietii sexuale

Iata 5 pasi de urmat pentru imbunatatirea vietii sexuale

1. Jucariile sexuale

Cunoscatorii in domeniu, cei care au studiat problema si si-au permis in cele din urma sa lanseze cateva sfaturi, sunt de parere ca sunt slabe sanse ca jucariile sexuale sa distruga viata intima a unei femei.

Un lubrifiant cu diferite arome, un joc de zaruri, care-ti da indicii despre ce sa faci sau un inel vibrator.

Vorbeste cu partenerul tau si afla ce lucruri ii plac si lui si incearca sa ai mintea deschisa. S-ar putea sa descoperi ca adori atunci cand el foloseste un vibrator, la fel de mult cat iti place sa-l folosesti singura.

2. Locul si timpul

E foarte posibil sa faceti sex numai vinerea sau sambata dimineata si mereu in dormitor. Incearca sa muti actiunea si in afara dormitorului: canapeaua din sufragerie sau masa din bucatarie, ar putea fi un inceput.

3. Pozitiile

Aveti si cateva pozitii preferate? Asta face sexul usor, pentru ca mereu stii calea rapida spre orgasm. Dar in acelasi timp, poate sa-l faca si plictisitor. Incearca o pozitie noua si ai sa vezi cum se schimba treburile! sex

4. Rolurile

Spune-i deschis ce rol ti-ar placea sa incerci si de ce ti se pare tie incitant. Asa ii trezesti si lui interesul. Fii deschisa si la preferintele lui. In aceasta discutie fiti sinceri si receptivi cu privire la fanteziile voastre.

Marturisiti-va si ce nu ati putea pur si simplu sa incercati pentru ca vi se pare prea bizar. Cand e vorba de lucruri pe care descoperiti ca le aveti in comun exprima-ti entuziasmul. Astfel il incurajezi sa fie si mai deschis in marturisiri.

La final trageti linie si decideti ce roluri v-ar placea sa jucati impreuna. Orice sex shop gazduieste diverse costumatii care va vor ajuta sa va intrati perfect in rol.

5. Sex rapid

Sexul nu trebuie sa fie mereu lung si obositor. Uneori, o partida pe fuga va poate apropia si mai mult. Daca e posibil, da-i un mesaj partenerului cat timp este la munca si roaga-l sa vina pana acasa pentru o partida de sex incendiar.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou