5 pasi catre sexul tantric

Tips and tricks

5 pasi catre sexul tantric

Daca Sting o face, tu de ce nu ai testa tehnicile sexuale Tantra? Propun sa ne citesti cu atentie si diseara sa te imbarci intr-o calatorie spre taramuri mult mai senzuale si mai erotice decat de obicei. Si cum ne-am propus sa te invatam destul de repede, iata cei 5 pasi de baza pe care trebuie sa ii inveti.

Tantra te va ajuta sa atingi un nivel de intimitate mult mai inalt si satisfactie sezuala suplimentara datorita ritualurilor hunduse care apartin acestei tehnici. Tantra este cea mai veche filozofie sexuala si spirituala care mai are adepti chiar si astazi.

Practica Tantra a inceput in India acum 1500 de ani si este o metoda hindusa de yoga pentru venerarea legaturii intre femeie si barbat. Lectii Tantra sunt gandite pentu a spori puterea de recunoastere a energiei sexuale si a simti mai mult in timpul actului sexual.

Telul nu este necesar obtinerea unui orgasm mai intens, ci sporirea senzatiilor din timpul actului sexual. De altfel Tantra propune prelungirea puctului culminant pe cat posibil, ajungand pana la impiedicarea orgasmului/ejacularii pe durata catorva zile.

Tehnicile Tantra ofera libertate cuplurilor si sustin puterea gesturilor in detrimentului unui climax.

Pentru a invata ritualurile Tantra trebuie sa iti insusesti cateva reguli de baza. Majoritatea sunt concepte comune si pot fi puse in aplicare chiar daca nu ai de gand sa devii un exeget al Tantrei.

1. Faceti baie impreuna

Nu te bucura doar de o baie cu spuma, ajuta-ti partenerul sa se spele si sa se relaxeze, demonstrandu-ti in acest fel devotamentul fata de trupul lui. Scopul e sa uiti de lume si de toate grijile zilnice si sa te concentrezi pe oferirea placerii.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou