4 aspecte pe care El le cauta la o femeie

Tips and tricks

4 aspecte pe care El le cauta la o femeie

Oamenii sunt in general foarte diferiti intre ei si este normal ca si calitatile pe care le cauta la ceilalti sa difere. Totusi, sunt unele lucruri pe care si le doresc majoritatea barbatilor de la partenerele lor.

Fie ca este vorba despre aspectul fizic, psihologic, cultural sau profesional, barbatii, la fel ca si femeile, au un anumit tipar pe care il urmeaza in alegerea partenerului de viata.

1. Fizic

Barbatii se simt atrasi de femeile cu forme. Marea majoritate nu dau inapoi atunci cand femeia are cateva kilograme in plus si sunt foar putin cei care cauta acele modele silfide care pot fi banuite de anorexie. Sa nu uitam, barbatii cauta sa-si duca numele mai departe, sa aiba urmasi si pentru asta au nevoie de o femeie sanatoasa al carui corp sa fie construit pentru a da nastere mai multor copii.

Foarte important in constructia unei femei, pe langa formele armonioase, este si “acel ceva” care sa atraga privirile. In ceea ce priveste chipul, acesta trebuie sa prezinte o serie de aspecte pubere. In mintea oricarui barbat zace un visator care se afla in cautarea Lolitei lui cu trasaturi adolescentine. Astfel ca, femeile cu o infatisare copilaroasa se pare ca au castig de cauza.

2. Psihologic

Din punct de vedere psihologic, barbatii cauta intr-o femeie un prieten pe care sa se poata baza, o mama care sa-i mangaie pe frunte atunci cand se simt neputinciosi sau o maestra a seductiei care stapaneste arta amorului. Insa cel mai important, un barbat cauta femeia care sa-l iubeasca, femeia conectata emotionala. Desi pare ciudat, in timp ce pentru femei, conexiunea emotionala declanseaza apetitul sexual, pentru un barbat aceeasi conexiune reprezinta o punte ce duce spre o relatie de termen lung. Barbatii vor sa fie iubiti, apreciati, respectati.

Nimeni nu-si doreste o femeie care sa-l cicaleasca zilnic si sa ii spuna ce nu a facut bine, ce are de facut in continuare si care sa ii arate in permanenta ca nu este bun de nimic. Barbatii apreciaza femeile care le respecta convingerile si punctele de vedere si nu vor sa-si impuna cu tot dinadinsul parerea.

3. Intelectual

Barbatii sunt atrasi de o femeie sigura pe ea, independenta si inteligenta, insa sunt putini cei care aleg sa-si si petreaca restul zilelor cu acest tip de femeie.

Majoritatea barbatilor cauta o femeie care sa fie inteligenta, insa nu intr-atat incat sa le fie lor superioara, suficient de stapana pe ea incat sa organizeze in doi timpi si trei miscari economiile familiei, insa nu intr-atat incat sa faca fata singura unui gandac mic si pricajit din baie.

Independenta este o trasatura atractiva pentru majoritatea barbatilor. Desi, la inceput sunt flatati sa primeasca multa atentie din partea cuiva, dupa un timp devine extrem de obositor sa devina centrul universului cuiva, sa nu mai poata face absolut nimic fara iubita. Este foarte important ca femeia respectiva sa aiba si prietenii ei, sa poata sa-si faca un program si fara ajutorul partenerului. Asta este dovada de maturitate si ajuta foarte mult relatia pe termen lung.

4. Profesional

Barbatii cu viziuni patriarhale care prefera casnicele gata sa creasca o liota de copii in timp ce ei, ca adevarati stalpi ai casei, muncesc pentru intretinerea familiei.

Barbatii care vor langa ei o femeie de cariera dar, daca se poate, din aceeasi bransa cu ei. Sunt cei care cauta un partener de afaceri, o persoana care sa-i inteleaga din punct de vedere profesional, cu care sa poata face echipa pentru a pune la punct o afacere sau un proiect.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou