3 tari, 3 reguli ale seductiei

Tips and tricks

3 tari, 3 reguli ale seductiei

Uneori poate te-ai intrebat : “De ce nu l-am gasit inca? Cum sa fac sa atrag si sa am barbatul pe care-l doresc? Cu ce sunt eu diferita de milioanele de femei fericite care se bucura de relatii frumoase alaturi de partenerii lor?” Adevarul este ca nu esti atat de diferita de aceste femei. Nu esti mai putin frumoasa sau mai putin inteligenta, decat aceste femei fericite si implinite afectiv.

Barbatii au nevoie de strategii care de care mai complicate, de fantezie, creativitate si un pic de erotism pentru a fi siguri ca doamnele le vor cadea in plasa.

Iata cateva dintre simbolurile si ritualurile erotice din diferite tari de pe mapamond:

1. Brazilia, tara frumusetilor naturale

Incepem calatoria cu simbolul seductiei prin excelenta, “made in Brazilia“: posteriorul acoperit de un tanga sexy. Senzualele rotunjimi ale corpului femeilor Braziliei, sexy din nastere, si invataturile in materie de seductie si senzualitate, care in aceasta tara se transmit din mama in fiica de generatii intregi, sunt celebre in toata lumea.

Un posterior frumos, rotunjor si tare, ce seamana mai mult cu o mandolina decat cu o para, este ceva ce cam orice barbat si-ar dori.

In ceea ce priveste celebrul tanga sexy brazilian, potrivit legendei, primul costum de acest gen a aparut la Ipanema, o plaja din Rio de Janeiro, in 1972.erotism

Prima care a purtat acest costum a fost doamna Rose di Primo, care si-a facut sigura modificarile “de material”, pentru a fi remarcata la o petrecere pe plaja. Potrivit legendei, Rose, socata de scandalul iscat chiar de ea, s-a refugiat la manastire.

Oricum ar fi, cert este ca, din acel moment, tinerele brazilience si doamnele trecute binisor de prima tinerete au declansat un fel de competitie pentru a purta asa numitul “filo interdental”.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou