3 obiceiuri de cuplu care ti-ar putea pune in pericol sanatatea

Tips and tricks

3 obiceiuri de cuplu care ti-ar putea pune in pericol sanatatea

Potrivit celor de la CDC, doar 50% dintre femei ii cer barbatului sa isi puna prezervativ. Acest lucru nu este surprinzator din moment ce doua amante ale lui Tiger Wood au recunoscut ca nu i-au cerut lui Tiger sa foloseasca prezervativul.

Serios vorbind, suntem chiar asa de neglijente cand vine vorba de sanatatea noastra?

Femeile isi asuma cel mai mare risc in momentul in care nu le cer barbatilor sa foloseasca prezervativul. Fii la curent cu aceste 3 obiceiuri de cuplu care ti-ar putea periclita grav sanatatea.

 

Alegerea sexului oral in vederea evitarii bolilor cu transmitere sexuala

Adevarul este ca poti contracta boli cu transmitere sexuala (BTS) si daca practici sexul oral. Una dintre aceste boli este gonoreea, care face ca infectia sa se localizeze la gat. Alte BTS, precum herpesul sau clamidia, pot fi contractate prin acest “nevinovat” act de dragoste al gurii. Daca esti pe punctual de a-i face sex oral unui barbat, asigura-te ca acesta utilizeaza prezervativul.

 

Intretinerea de raporturi sexuale cand nu esti excitata indeajuns

Intretinerea de raporturi sexuale cand femeia nu este excitata nu este doar un lucru neplacut, dar poate duce la lezarea tesuturilor vaginale. Pielea ranita ajuta la transmiterea BTS.

 

Nu uiti de prezervativ!

Trezeste-te! Te expui atat bolilor cu transmitere sexuala, cat si riscului aparitiei unei sarcini. Serios vorbind, chiar nu ai auzit niciodata de HIV?

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou