10 motive pentru care nu vor femeile sex

Tips and tricks

10 motive pentru care nu vor femeile sex

Miturile urbane ne povestesc despre femei care stau tot timpul posomorate si nu vor, sub niciun chip, sa faca sex cu partenerul. Ba mai mult, barbatii alimenteaza constant miturile cu povesti exagerate. Asa ca nu e ciudat, daca incepi sa te intrebi de ce nu vor femeile sex?

Ei bine, femeile vor sa faca sex, ba unele chiar mai mult decat ti-ai imagina. Insa pentru ca o femeie sa se simta in largul ei trebuie sa aiba parte de un partener care sa o inteleaga si sa-si ofere siguranta. Si daca acestea sunt asigurate, iar ea tot nu si nu? Atunci s-ar putea sa avem un motiv mai greu de surmontat.

Unele probleme pot fi depasite daca sunt discutate, daca femeia in cauza ajunge la unele concluzii oportune, dar altele au nevoie de ajutorul specialistilor. Indiferent daca sunt probeleme care tin de relatia cu ea insasi sau sunt de competenta medicilor, problemele in pat se rezolva doar cu atentie, grija si consideratie pentru celalalt.

Tp 10 motive:

1. Utilizarea contraceptivelor orale

Unele femei care utlizeaza contraceptive orale au resimtit o scadere considerabila a libidoului. Nu numai pilulele sunt responsabile pentru dezinteresul fata de activitatea sexuala, ci si stimulentele pe baza hormonala (injectiile, plasturii).

2. Administrarea antidepresivelor

Daca stai sa te gandesti… numai depresia si ai deja un motiv suficient pentru a explica lipsa de apetit sexual. Nu toate antidepresivele (utilizate si in tratarea altor afectiuni) au generat scaderea libido-ului.

 Tag-uri: ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou