10 beneficii ale feromonilor naturali

Tips and tricks

10 beneficii ale feromonilor naturali

Feromonul este un element biochimic secretat si eliminat de organism care atrage un anume raspuns social din partea membrilor aceleiasi specii.

Feromonii sunt intalniti la numeroase fiinte vii, de la amibe, insecte si alte nervertebrate, la mamifere si oameni si reprezinta cea mai veche forma de comunicare intre animale. Feromonii dicteaza comportamentul sexual si cresc atractia sexuala.

Principalul organ emitator de feromoni pentru specia umana este pielea. Amplificatorii sintetici ai feromonilor naturali pot determina cresterea atractivitatii si pasiunii dintre partenerii sexuali.

Piata produselor ce contin feromoni sintetici (creme, lumanari, colonii, parfumuri) este in continua crestere.

Feromonii umani nu au nicio aroma, niciun miros insa sunt suficient de puternici pentru a determina anumite reactii ale celor din jur si au un rol extrem de important in comunicarea sexuala.

In anii 1980 feromonii constituiau descoperiri importante si multiple cercetari se invarteau in jurul acestor hormoni misteriosi care cresteau dorinta sexuala si pasiunea. S-a descoperit ca sanatatea feminina putea fi corelata in mod direct cu aceasta emisie spontana a feromonilor masculini.

Ce beneficii aduc feromonii?

  • Feromonii masculini pot stabiliza ciclul menstrual si reduce simptomele sindromului premenstrual.
  • Feromonii masculini pot elimina starea de depresie a femeii (efect relaxant) si pot amana sau chiar usura instalarea menopauzei.
  • Feromonii contribuie la cresterea fertilitatii feminine.
  • Feromonii cresc dorinta sexuala fata de partenerul de sex opus (si nu numai – feromonii actioneaza similar si pentru persoanele cu un comportament homosexual- in functie de raspunsul sexual care se formeaza la nivelul creierului in urma detectarii hormonilor personali homosexuali sau lesbieni).
  • Feromonii contribuie la imbunatatirea vietii sexuale, cresterea frecventei actelor sexuale.
  • Intrucat feromonii cresc atractivitatea si farmecul (aura) persoanei va avea loc o crestere a increderii in sine, o perceptie mai buna imaginii personale.
  • Expunerea feromonilor personali determina o intimitate mai profunda intre partenerii sexuali (demonstrat stiintific ca feromonii actioneaza la nivel mental, si mai putin la nivel fizic).
  • Feromonii pot modifica chiar si perceptia celor din jur asupra voastra – amplificarea unei aure prietenoase – persoana prietenoasa, atractiva si usor de abordat.
  • Produsele comerciale ce contin feromoni umani naturali actioneaza ca un afrodisiac.
  • Experimente clinice au demonstrat ca feromonii masculini atrag un raspuns sexual intens, inconstient din partea femeilor.


feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou