Videochatul ca job

Sexperiente

Videochatul ca job

Intr-un singur numar al unei publicatii cu oferte de munca gasim zeci de anunturi de angajare de personal pentru videochat. Exista si cazuri in care firme care anunta angajarea de personal la departamentul relatii cu clientii, de fapt angajeaza persoane pentru videochat.

Cele mai multe videochaturi angajeaza fete. Aceasta activitate consta in dialogarea directa, prin intermediul internetului, calculatorului si al camerei video cu diverse persoane din toata lumea. Discutiile pot avea si caracter non-erotic, desfasurandu-se pe diferite teme.

Videochatul reprezinta un job bun pentru fetele care vor sa castige bani intr-o modalitate relativ simpla. Aceasta activitate a luat fiinta in 1996, odata cu lansarea siteului iFriends – primul in aceasta industrie. Videochaturile erotice au explodat in Romania pe la inceputul anilor 2000.

Ca orice afacere de succes este intotdeauna copiata. Asa s-a intamplat si cu modelul iFriends, in momentul de fata fiind sute sau poate chiar mii de site-uri de video-chat, fiecare cu calitati sau defecte specifice, cu servicii standard sau diversificate, unele dintre ele cu mii de fete online, altele cu sute de fete online, iar altele cu doar cateva zeci.

Inevitabil, exista si site-uri aparute ca ciupercile dupa ploaie si pe care nu este niciun model online sau sunt doar cateva (maxim 10). La inceputurile lui, videochatul era un job foarte bine platit, astazi este doar un job comod, dar modest platit.

Intreaga activitate tine de imaginatie, creativitate si rabdare. Clientii, de obicei, sunt persoane care au diferite complexe sau persoane care au fantezii sau fetisuri pe care nu le impartasesc partenerelor lor. Exista riscul ca toate problemele clientilor sa se rasfranga si asupra fetelor.

Subconstientul lucreaza si observam chiar si in viata de zi cu zi cum ne incarcam negativ doar de la un simplu dialog cu o persoana negativista sau prost dispusa. Consecintele apar dupa o anumita perioada. De aceea nu este de neglijat implicarea emotionala a fetelor. Sunt fete care trec usor peste astfel de implicatii, dar sunt si fete care intra in depresii si chiar incep sa aiba complexe de inferioritate. Ele devin iubite virtuale pentru clientii lor.

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou