Varstele dorintei

Sexperiente

Varstele dorintei

De la primul sarut din curtea scolii la “poti saruta mireasa” si pana la pecetluirea tandra a nuntii de argint – dorinta trece prin numeroase stadii. Apetitul pentru sex este diferit pentru barbati si femei, iar fiecare varsta are propriile sale avantaje si bucurii care asteapta sa fie descoperite.

40 – 50 de ani

Ea: Anumite probleme sexuale, cum ar fi un libido scazut si insatisfactie sexuala pot aparea in acest interval, mai ales asociate cu intrarea la menopauza. In pre-menopauza, e posibil insa ca o dorinta sa creasca – este perioada in care valorile testosteronului cresc brusc la femei.

El: Responsabilitatile si stresul vor contribui la o scadere a dorintei sexuale si in cazul barbatilor. De cele mai multe ori, femeile se considera vinovate pentru aceasta stare de lucruri, mai ales in preajma intrarii la menopauza. Specialistii ne asigura ca in 99,9% din cazuri scaderea in intensitate a dorintei barbatului nu are legatura cu femeia de langa el.

60+

Ea: Chiar daca femeile se masturbeaza din ce in ce mai rar pe masura ce inainteaza in varsta, jumatate din femeile in varsta de peste 60 de ani inca isi ofera singure placere!

El: Nivelul testosteronului continua sa scada si va atinge o valoare fixa incepand cu varsta de 60 de ani. In ciuda acestei stagnari, testosteronul nu dispare niciodata complet – astfel se explica libidoul puternic al unor barbati trecuti bine de 70 de ani…feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou