Sexul premarital: pro sau contra?

Sexperiente

Sexul premarital: pro sau contra?

Fie ca este bine, fie ca nu, sexul premarital starneste controverse. Pentru unele femei, solutia este usoara: din cauza convingerilor religioase sau din alte motive, ele trebuie sa amane raportul sexual pana cand cerneala s-a uscat pe certificatul de casatorie.

A astepta pana in noaptea nuntii?

Orice femeie care considera conceptul stimulentului sexual o “capcana pentru barbati” urmeaza sa aiba o dezamagire. Niciun barbat nu poate fi convins sa se casatoreasca numai pentru privilegiul de a se bucura de acea noapte mareata care i-a fost refuzata. Femeia care utilizeaza sexualitatea intr-o maniera constructiva este decisa sa se orienteze pe sine si pe barbatul pe care l-a ales catre o casnicie fericita si datatoare de satisfactii.

Exista persoane adulte care s-au iubit foarte mult cand s-au casatorit, insa au descoperit ca sunt incompatibili pe plan sexual. Nu s-au despartit pentru ca se iubeau enorm, dar fiecare a avut relatii extaconjugale si nu au putut avea relatii sexuale nici pentru a concepe un copil. Si-au distrus, in timp, orice sansa de fericire si au ajuns sa se urasca. Daca ar fi descoperit incompatibilitatea sexuala inainte de casatorie, probabil ar fi ramas foarte buni prieteni si astazi.

sexul premarital

Cel mai important lucru este sa actionezi conform principiilor de viata personale, sa nu lasi pe altcineva sa gandeasca si sa decida in locul tau. Hotararea ta trebuie sa fie serios sustinuta de argumente realiste, iar pentru asta ai nevoie de informatii. Nu poti nega importanta sexului. Este prezent in noi inca de la nastere si se dezvolta odata cu noi. Inca de la sfarsitul lunii a treia de viata intrauterina se poate diferentia sexul viitorului copil. Impulsul sexual este cel care ne conduce … fie ca ne dam seama, fie ca nu, fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu.

Sexul premarital nu este doar un simplu subiect de dezbateri; acesta ne poate afecta intreaga viata sexuala.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou