Sex pentru fete cuminti

Sexperiente

Sex pentru fete cuminti

Sexul incendiar e pentru fetele obraznice, cele care au curaj sa mearga la agatat pe tocuri de 15 centimetri si nu se sfiesc sa spuna ce isi doresc. Insa tu esti altfel. Asa ca sexul asta despre care scriu fetele de la Mayra nu e pentru tine… sau… ???

Probabil in primele minute o sa creada ca a gresit adresa sau ca ai patit ceva, insa se va obisnui destul de repede cu noua ipostaza.

Detalii esentiale

Sunt convinsa ca iubitul tau se va obisnui cu noua ta ipostaza, insa nu trebuie sa ii dai impresia ca ceva s-a schimbat iremediabil.

Trebuie sa ii explici ca decizia ta este una constienta si ca vrei sa experimentezi putin mai mult cu sexualitatea ta. In mod normal lucrul asta nu ar trebui sa il deranjeze.

Ba dimpotriva daca te iubeste cu adevarat va fi dispus sa gaseasca metode noi pentru a te satisface.

Teste limitate

Daca ai decis sa devii mai "obraznica" intre asternuturi trebuie sa iti stabilesti anumite tinte pe care vrei sa le atingi si lucruri pe care esti dispusa sa le faci.

Acelasi lucru e valabil si pentru lucrurile pe care nu le vei face vreodata. Trebuie sa fii constienta de impactul psihologic pe care unele dintre comportamente sexuale le pot avea asupra ta.Tag-uri: ,

feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou