Relatii sexuale secrete

Sexperiente

Relatii sexuale secrete

In ceea ce priveste relatiile sexuale exista doua categorii de persoane: cele care considera ca sexul este mult mai bun atunci cand esti indragostit si cele care considera ca sexul ocazional poate fi mai calitativ atunci cand nu exista implicare emotionala.

Termenul "sex ocazional" implica "fara obligatii". Dar, de multe ori, asta nu inseamna neaparat ca lipsesc responsabilitatea si implicarea.

„Intimacy“ este numele unei film care prezinta povestea dintre un El si o Ea care se intalnesc regulat in casa lui si fac sex nebun. Mor de placere unul in bratele altuia, iar la final isi iau vietile de unde le-au lasat. Nu-si adreseaza decat doua-trei cuvinte, legate de data si locul urmatoarei intalniri.

Acesta nu este doar un scenariu de film, ci si un scenariu intalnit in viata de zi cu zi. Se poate intampla sa intalnim persoane care ne atrag din punct de vedere sexual si cu care avem relatii sexuale incendiare, insa nu simtim nevoia sa-i prezentam familiei sau prietenilor intrucat avem senzatia ca imaginea ca si cuplu ar dauna imaginii noastre in fata celorlalti.

In relatiile sexuale secrete nu conteaza decat „acum si aici”, fara complicatiile emotionale ale unei relatii. In relatiile sexuale secrete esti liber sa te concentrezi pe satisfactia fizica. Pentru unii sexul ocazional inseamna apropierea de un strain. Misterul este cel ce sta la baza excitarii lor. Iar daca nu sunt sanse sa se mai intalneasca si alta data, inhibitiile sunt lasate deoparte.

Trebuie sa-ti asumi aceasta alegere si sa te gandesti indeajuns de bine daca poti face fata unei asemenea provocari. Ocazional inseamna din cand in cand sau o data si gata. Nu este tocmai bine sa pui suflet, ci doar sa fii mai egoista si sa iei ce iti trebuie dintr-o astfel de relatie.

Cei mai multi dintre cei care practica, la un moment dat, sexul ocazional sunt personane intre care exista atractie. In cazul in care iti place cineva, dar sentimentul nu e reciproc si incepi sa-i spui textul "fara nicio obligatie, responsabilitate etc", deja ajungi pe un teritoriu periculos.

Un partener bun pentru o astfel de aventura este un tip care se entuziasmeaza sa te vada, dar care e la fel de bucuros sa plece a doua zi, in zori. Cat despre tine, trebuie sa stii sigur ca nu vei suferi atunci cand nu va suna.

E posibil sa te indragostesti subit dupa aceasta apropiere atat de intima. Iar daca ai avut parte de o partida pe cinste, sansele sunt mari ca asa ceva sa se intample. In acest caz, trebuie sa fii pregatita sa reactionezi pentru ca frustrarea sa nu fie si mai mare. Cum negociezi o astfel de relatie depinde de tine, intrucat "cum iti asterni asa dormi"!feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou