Obiceiuri sexuale in lume

Sexperiente

Obiceiuri sexuale in lume

Sexul este privit diferit in fiecare parte a planetei. Daca in partea noastra a intretine relatii sexuale cu un animal este ceva pervers, in alte parti e chiar legal sau daca o Iata cateva dintre cele mai ciudate obiceiuri sexuale din intreaga lume.

In Bahrein, un doctor barbat poate in mod legal sa examineze organele genitale ale unei femei, dar ii este interzis sa le priveasca direct in timpul examinarii. El poate sa vada doar reflectarea lor intr-o oglinda.

In Liban, barbatilor li se permite prin lege sa faca sex cu animalele, dar animalele trebuie sa fie de sex feminin. Intretinerea de relatii sexuale cu un animal de sex masculin este pedepsita cu moartea.

Ritualurile vechi de circumcizie, ale tribului Bala din Zair, cereau odata ca preputul taiat al tanarului baiat, sa fie infasurat intr-o frunza de babana si sa fie pus pe un musuroi de termite ca sa fie mancat.

Tatal baiatului trebuia sa stea de veghe pana cand toate resturile erau mancate; daca nu se proceda in acest fel, se considera ca baiatul ar putea deveni mai tarziu impotent.

barbat la copaci

Tinerelor fete din Lenge (Africa de Est) li se cerea sa fie dezvirginate de un penis facut dintr-un corn, aceasta fiind o parte din ceremonialul drepturilor de pubertate.

Potrivit legilor insulei Guam, din Oceanul Pacific, virginele nu au voie sa se casatoreasca. Din aceasta cauza, exista barbati angajati in meseria de deflorator, a caror slujba este sa calatoreasca prin intreaga insula si sa defloreze virginele. Pentru serviciul facut, barbatii sunt platiti de femei.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou