Maşina dragostei

Sexperiente

Maşina dragostei

Noua femeie perfectă este…trifectă: blondă, planturoasă, bogată. Am aflat asta în timpul unei cine între prieteni. Multă lume, cupluri noi, vechi, surprinzătoare şi 3 holtei într-un colţ. Cel mai animat! Aveau o complicitate delicioasă, zâmbeau pişicher şi toată lumea era înnebunită să afle ce era atât de interesant în discuţia lor.

Gazda a decis la un moment dat să rupă gaşca. I-a despărţit, ca la şcoală, când profesorul decidea să te mute din banca în care stăteai cu un coleg prea complice şi zgomotos. A făcut-o cu delicateţe, cu umor, ca nimeni să nu se supere şi aşa ne-am putut bucura cu toţii de savoarea discuţiei lor.

Subiectele? Aventurile de-o noapte şi sexul…în maşină!

Nu vă puteţi imagina cât de inventivi ne-am dovedit a fi cu toţii când a venit vorba despre partidele de pe bancheta din faţă sau din spate a maşinii. Chiar şi cei care nu au făcut-o niciodată într-un astfel de spaţiu au avut unele din cele mai amuzante idei! Vă fac un sinopsis al celor mai reuşite tipsuri:

Confesiunile de …torpedou

A fost mărturisirea Anei, care a povestit una dintre cele mai incendiare partide de sex într-o maşină. Se întâmpla acum vreo 5 ani, cu un fost iubit (stripper!). El era "expertul", ea o începătoare timidă. Sau nu?

După un preludiu, fiecare pe locul lui, el a ridicat-o în braţe şi a trecut sub ea, pe scaunul din dreapta. A întors-o cu spatele la el şi a pătruns-o din spate, în timp ce ea se sprijinea pe torpedou. Noroc, că maşina nu avea airbag!

În spatele şoferului

Dan ne-a spus că bancheta din spate este cel mai important bastion al Războinicului Străzilor. Poziţia e clasică! Ea deasupra, tu pe spate, pe scaunul şoferului lăsat până pe bancheta din spate (asta în cazul în care nu ai Q7 şi ai loc de manevră direct pe scaunele pasagerilor!).

E perfectă şi pentru întâlnirile, nu tocmai plăcute, cu gardienii publici, pentru că ai loc să te ascunzi, dacă nu ai fost precaut să-ţi pui folie reflectorizantă pe geamurile din spate şi lunetă!

4 pe covor

E poziţia preferată a lui Alex. Nu a încercat-o, dar a văzut-o într-un XXX şi i s-a părut foarte sexy. Împingi mult în faţa scaunul şoferului şi al pasagerului din dreapta până faci un culoar considerabil între bancheta din faţă şi cea din spate. Bărbatul se aşază pe banchetă, iar ea se lasă pătrunsă pe la spate, în timp ce-şi sprijină un genunchi pe banchetă şi celălalt picior pe mochetă. Bărbatul controlează mişcarea, are supervizibilitate, iar ea se bucură perfect de stimularea punctului G.

Grand Prix

"Sexul din maşină nu este nici comod, de multe ori fără orgasm, dar este superamuzant" , ne-a spus Dana, exeprimentatoarea găştii. A făcut de multe ori "motosex" şi are o mulţime de teorii despre asta. Cea mai plăcută amintire o are din perioada în care a fost cu Matei (era şi el la masă şi nu-i venea a crede că ea povesteşte chiar tot…) şi împreună stabileau măcar odată pe săptămână o "hartă" a parcărilor spre destinaţii uzuale (restaurant, mare, munte, părinţi, prieteni), pe care să le încerce cu un număr rapid, pe bancheta din spate. Îi spuneau seara Grand Prix, iar amintirea acelor vremuri cred că le-a făcut foooaaarte bine.

Să vă mai spun că au plecat împreună de la cină? Sigur s-au oprit în parcarea cea mai apropiată!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou