Infidelitatea poate salva casnicia!

Sexperiente

Infidelitatea poate salva casnicia!

Cand vine vorba de o casnicie reusita, numeroase sunt metodele prin care aceasta se poate mentine. Una dintre acestea este neconventionala si poate parea de-a dreptul iesita din comun.

O noua teorie vine in ajutorul celor care… calca stramb intr-o relatie. Terapeuta Andrew G. Marshall dezvaluie care sunt neasteptatele beneficii ale inselatului!  

Pentru multe cupluri, tradarea partenerului este de neiertat si duce implicit la destramarea relatiei sau chiar a casniciei. Cu toate acestea, terapeuta sustine ca o aventura poate resuscita relatia actuala care a ajuns intr-un punct mort.

Cu certitudine exista si riscuri in momentul in care se recurge la o asemenea varianta, pentru multe persoane fiind imposibil sa depaseasca momentul unei infidelitati.

Cu toate acestea, unii pot sa treaca peste durerea unei aventuri si ajung sa aiba o relatie mai puternica.

Shena, de exemplu, o femeie de 56 de ani, marturiseste ca relatia sa amoroasa cu un barbat mai in varsta i-a imbunatatit casnicia pe termen lung. Ea isi inseala barbatul de cinci ani de zile si recunoaste ca, daca nu ar fi facut-o, casnicia ei s-ar fi destramat din lipsa de experienta sexuala.

Pot exista beneficii nebanuite in urma unei aventuri, dar sunt si efecte negative, precum gelozia si dorinta de revansa.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou