Femeile renunţa la sex pentru haine

Sexperiente

Femeile renunţa la sex pentru haine

Când vine vorba să aleagă între sex şi o nouă garderobă, femeile nu stau prea mult pe gânduri şi decid în favoarea celei din urmă.

Potrivit unui studiu recent, realizat pe un eşantion de 1.000 de femei în zece oraşe americane, reprezentantele sexului frumos ar alege abstinenţa timp de un an dacă ar fi recompensate cu un dulap plin cu ţinute vestimentare noi.

Nu mai puţin de 60 la sută dintre participantele la studiu au mărturisit faptul că ar fi mult mai grav să-şi piardă pantofii preferaţi decât să nu facă sex timp de o lună. "Unele persoane sunt de părere că haina îl face pe om, dar anumite haine pot chiar să-l înlocuiască", declara un designer.

Studiul mai scoate la iveală şi faptul că anumite haine sunt purtate de către femei mai mult timp decât durează o relaţie de-a lor. Trei sferturi din femeile chestionate au declarat că există dragoste la prima vedere când zăresc un articol vestimentar, dar numai jumătate consideră că sentimentul apare şi când vine vorba de un bărbat. Mai mult decât atât, intervievatele susţin cu fermitate că o ţinută le face să se simtă mult mai sexy decât vorbele unui bărbat.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou