Cele mai sexy locuri pentru sex

Sexperiente

Cele mai sexy locuri pentru sex

Vineri seara am rămas singură acasă. El a plecat la un teambuilding cu echipa de la muncă şi n-am avut chef de urlete masculine, concursuri adrenalinice cu ATV-urle, miros de transpiraţie şi chiolhanuri până dimineaţa. Am rămas acasă, am fost la spa, la shopping şi am încheiat seara cu toate prietenele la un pijama party, mai ceva ca în liceu.

Am cumpărat tone de îngheţată cu extra-chocolate, caramel şi multe căpşune, am desfăcut o sticlă de Perrier Jouet cu multe bule, am comandat sushi delicios şi am făcut-o lată!

După mimă, karaoke şi dance contest, a venit ora mărturtisirilor. Tema propusă? "Nu în pat!", adică sex în cele mai surprinzătoare locuri. Am nişte prietene cu-adevărat creative!

1. Dana – "În sfârşit, un motiv serios să mă duc la bibliotecă!".

Mihai se pregătea pentru masterat. Învăţa ca nebunul şi nu aveam timp să ne vedem deloc. Dar deloc! Mă săturasem de şedintele la telefon şi de orgasmele de una singură. Aşa că m-am decis să accept invitaţia lui de a merge la bibliotecă, măcar aşa să petrecem timpul împreună. L-am aţâţat toată după-amiaza. Numai la învăţat nu i-a stat mintea. Iarla un moment dat l-am luat cu mine între rafturi (era foarte puţină lume) şi am făcut dragoste chiar acolo, în mijlocul bibliotecii. Repede, pe ascuns, cu spaima că am putea fi prinşi. Sexy! A fost prima şi ultima dată cand m-a luat cu el în bibliotecă!

2. Mihaela – "Avantajele unei feţe de masă foarte lungi şi ample"

Jur că nu e scenariu de film xxx. Eram cu Doru la restaurant, în Tenerife. Era întuneric, eram doar noi doi. La un moment dat, el a scăpat o furculită jos, s-a ascuns după faţa de masă foarte lungă şi am avut parte de o super partidă de sex oral. Când a venit chelnerul să mă întrebe dacă pentru felul doi trebuie să-l aştepte şi pe partenerul meu, am început să râd şi i-am spus că e la baie şi mai durează un pic până vine. N-au mai fost decât 3 minute până la un orgasm beton!

3. Adina – "Cum să NU te enervezi din cauza superaglomeraţiei"

Eram în Londra, într-un bar, unde ca să intri trebuia să stai la rând cam o oră. Chiar alături era un gang foarte…atrăgător. L-am luat pe Alex, l-am ademenit cu săruturi lungi şi mângâieri (ştiu eu unde) şi am ajuns în gang, la câţiva metri de rând, unde am avut parte de o partidă pe "fast-forwrd" superorgasmatică.

4. Larisa – "Carul galben fără cai"

Era seara tarziu. Am alergat cu Dan să prindem ultimul metrou. Am intrat în vagon şi…eram doar noi doi. Ne-am inţeles din priviri. Fără vorbe, fără preludiu. M-am aşezat deasupra lui şi între două statii, am avut timp să terminăm totul. La următoarea staţie, n-am mai fost singuri şi ceilalti doi călători se uitau la noi, ca şi cum ar fi ştiut ceva…

5. Magda – "American dream"

Eram la McDonald’s. Mircea avea chef nebun de un BigMac. Îl priveam cum muşcă cu poftă din sandwich şi nu mă puteam gândi decât la prostii. În restaurant nu erau decât câţiva oameni şi mi-a venit o idee. M-am dus la baie, am blocat uşa de la intrare, l-am chemat prin telefon şi…de aici puteţi să vă imaginaţi şi voi! După, am comandat şi eu un dublu cheese, pentru că aveam o foame de luuuuup!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou