Cât durează în medie o partidă de sex?

Sexperiente

Cât durează în medie o partidă de sex?

Vară, cald, soare şi trupuri mai mult dezgolite. Cam greu să nu influenţeze simţul vizual. Şi cum simţurile se află în strânsă legătură unul cu celălalt… şi pofta de dragoste creşte considerabil.

Potrivit unui studiu realizat în 26 de ţări, doar 57% dintre francezi consideră că sexul este un lucru important, faţă de 80% dintre greci şi 79% dintre polonezi.

Aşadar, s-a dus cu celebrul mit al amanţilor francezi. Dacă mai ţinem cont şi de faptul că un raport sexual la francezi durează în medie 15 minute, atunci clar trebuie căutată altă naţionalitate care să poarte emblema de "armăsar".

Studiul dezvăluie faptul că grecii au un număr mediu de raporturi sexuale de 164 şi ocupă primul loc, fiind urmaţi de brazilieni cu 145, polonezii şi ruşii cu 143, italienii cu 121 şi francezi cu 120.

Cel mai rău stau, cel puţin în sondaj, japonezii cu 48. Americanii se regăsesc abia la mijlocul clasamentului cu  85 de raporturi sexuale, urmaţi de nigerieni cu 84.

Cât despre durata medie a actului sexual, nigerienii îşi adjudecă primul loc cu o durată de 18 minute. La sondaj au participat 26.000 de persoane din ţări de pe cinci continente.

 feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou