Aventură cu un bărbat mai tânăr

Sexperiente

Aventură cu un bărbat mai tânăr

Cea mai veche fantezie a bărbaţilor este să surprindă două femei în timp ce se sărută. Mereu m-am întrebat care este fantezia cea mai populară în rândul femeilor, aşa că am făcut puţină cercetare online. Am aflat că femeile vor bărbaţi tineri. Care e problema? Niciuna. Dar dacă barbatul este MAI tânăr? Cu atât mai bine.

Ca să fiu sigură că datele sunt corecte am început să fac un sondaj în rândul prietenelor mele. 90% aveau fantezii cu "ex"-ul, cu un necunoscut sau cu un bărbat dominant. Numai Ana a răspuns că ei i-ar plăcea un bărbat neexperientat, eventual mai tânăr decât ea, pe care să-l poată domina cum vrea.

Să facem cunoştiinţă cu Ana: Femeie, 31 de ani, director de bancă.

Prospătura: Sergiu, 24 de ani, angajatul Anei.

"Tocmai se angajase la noi şi l-am observat din prima zi. Am încercat să flirtez cu el, dar mă ignora total! Asta m-a întărâtat şi mai tare. Nu ştiam dacă nu e atras de mine deloc sau dacă pur şi simplu nu se prinde că mă dau la el.

Ajunsă la disperare m-am decis să fac o mutare. Aşa că i-am dat mai mult de lucru într-o seară şi m-am asigurat că rămâne ultimul la birou. Apoi am apărut în spatele lui foarte preocupată de ceea ce făcea şi i-am sugerat mici corecţii.

A fost primul moment în care am simţit că şi el mă place. Se înroşise tot şi încerca să privească înainte şi să mă ia în serios. La un moment dat, însă, m-am trezit că se întoarce brusc spre mine şi mă sărută. Un sărut de adolescent însetat, lung şi pasional. Nu mă mai sărutase nimeni aşa din facultate.

S-a retras apoi speriat şi a încercat să îngâne o scuză, dar eu zâmbeam. Probabil l-am surprins până şi pe el că nu l-am pălmuit, aşa că a rămas cu gura căscată, uitându-se cu o faţă jumate speriată, jumate aţâţată la mine.

L-am sărutat înapoi. Aşa, de încurajare. Mai departe vă daţi seama şi singure!".feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou