Ajutoare sexuale: afrodiziacele

Sexperiente

Ajutoare sexuale: afrodiziacele

Purtand numele zeitei dragostei in mitologia greaca, afrodiziacele sunt niste substante despre care se spune ca excita poftele trupesti. Ele pot fi administrate fie pentru a inlatura epuizarea, fie pentru a spori placerea actului sexual.

Pentru unele civilizatii, alimentele cu o mare putere de nutritie erau considerate a fi cei mai de nadejde factori stimulanti. Grecii se dadeau in vant dupa oua, miere, melci si moluste (midii si crabi).

O reteta araba recomanda un pahar de miere foarte groasa, 20 de migdale si 100 de seminte de pin, amestec care trebuie consumat in trei nopti consecutive, inainte de culcare.

Chinezii recomandau metode stiintifice. Ei cantareau si amestecau diferite cantitati din pulberea obtinuta prin macinarea radacinilor anumitor plante, apoi le dadeau diferite denumiri colorate precum "leacul gainii plesuve". Mandru de realizarea sa, inventatorul acestui leac sustinea ca daca era luat de trei ori pe zi, timp de 60 de zile la rand, barbatul in cazua putea sa satisfaca 40 de femei!

Datorita formei lor falice, coarnele au fost considerate a avea proprietati afrodiziace. In Africa, credinta in potenta cornului de rinocer a adus aceasta specie in pragul extinctiei.

Un alt afrodiziac celebru este "musca spaniola" – numele comun al cantaridei obtinute dintr-o specie de gandaci. Dupa uscarea gandacilor, principala substanta activa, cantharida, este extrasa. Insa uneori musca spaniola poate fi fatala.

Iata care sunt cele mai cunoscute afrodiziace:

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou