5 vedete, 5 perversiuni sexuale

Sexperiente

5 vedete, 5 perversiuni sexuale

Perversiunea sexuala este un termen foarte relativ si multi au conceptii diferite despre ea. Unii gasesc sexul oral pervers, in timp ce altii nici dusurile de aur nu le iau in considerare. Problema apare in cazul in care o persoana vede lucruri normale ca fiind perverse si nu vrea sa le faca pentru partener.

Dilema acestor perversiuni sexuale este portretizata excelent in filmul “Everything You Always Wanted to Know About Se”x (But Were Afraid to Ask), realizat in ’70 de Woody Allen. El a prezentat un show TV in care un om s-a prefacut ca este caine si a mancat mancare pentru caini. Woody ne-a aratat ca oamenii exagereaza atunci cand vorbim despre perversiuni sexuale, deoarece vedem lucruri murdare in lucruri de zi cu zi.

Ghislaine Paris, medic si sexolog sustine ca, astazi cultul individualismului incita o desfasurare a inclinatiilor perverse: la fel ca un copil rasfatat, fiecare partener are tendinta de a-si revendica propria satisfacere, jucandu-si rolul fara a se interesa de placerea celuilalt.

Anumite scenarii publicitare evidentiaza instincte sadice sau exhibitioniste, le trezesc, le banalizeaza si le favorizeaza. “Daca altadata sexualitatea era prea reprimata de catre morala, provocand aparitia nevrozelor, astazi ea este amenintata de perversitate, prin limite prea slabe, uneori chiar absente”, observa Ghislaine Paris.

Unele vedete de la Hollywood cand vine vorba despre viata intima, in special despre activitatile din dormitor care includ perversiuni sexuale, nu mai sunt atat de inocente pe cat incearca sa para…

1. Nicole Kidman

La prima vedere actrita este o dama gratioasa, foarte delicata, care a reusit sa-si tina viata personala departe de ochii curiosi ai jurnalistilor. Cu toate acestea, Nicole Kidman a avut si o mica scapare. In urma cu ceva timp, intr-un interviu acordat revistei GQ, ea a dezvaluit – desi destul de vag: “Am explorat fetisurile sexuale ciudate, am experimentat aspectul lumesc al casniciei si al monogamiei”.

Nicole Kidman

Nicole Kidmanfeedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou