5 lucruri despre bisexualitatea psihica

Sexperiente

5 lucruri despre bisexualitatea psihica

Orientarea sexuala este o componenta a comportamentului sexual uman si e caracterizata de atractia sexuala constanta, alaturi de implicarea emotionala si afectiva, fata de indivizi de un anume gen (feminin sau masculin).

3. Bebelusul presimte ca toate au legatura cu diferenta dintre mame si tati. Chiar daca mama este foarte activa si autoritara, chiar daca tata este bland si inexpresiv, incepe sa organizeze lumea dupa o clasificare binara, masculin – tata, feminin mama, activ – pasiv, si destul de rapid, masculin – tata – activ, feminin – mama – pasiv, pentru ca astfel este construita logica intregii lumi care il inconjoara.

In acest sens s-a demonstrat felul in care bebelusul face diferenta dintre “obiectele-mama” (rotunde, fine, moi, concave…) si obiectele-tata (ascutite, aspre, dure, pline, convexe…) si cum le deseneaza pornind de la diferentele pe care le percepe dintre proeminenta paternala si pregnanta maternala care prefigureaza reprezentarea unui penis si a vaginului.

4. Pe la varsta de trei ani copilul descopera ceea ce ii sugerau atat de multe informatii, fara ca el sa inteleaga exact despre ce e vorba: are un cocosel sau o pasarica. Acest organ face parte din corpul lui si fiecare persoana are cate unul! In acest moment, totul se accelereaza. Toate perechile observate de-a lungul mai multor luni capata sens si se organizeaza in jurul noii descoperiri: masculin – tata; feminin – mama.

5. In timpul in care copilul imparte lumea dupa sex, i se imprima putin cate putin o alta informatie, neclara, dar stabila. Se pare ca masculin – tata e mai puternic decat feminin – mama.

Nu doar in ceea ce priveste vocea si tonusul muscular pe care le observa la tatal lui si la barbatii cu care intra in contact, ci si, intr-un mod neclar, in toate schimbarile pe care le are cu el intr-o multime de alte detalii, mai mult sau mai putin evidente, pe care le observa in jur. Felul cum isi vorbesc unii altora sau intre ei, cum copiii mai mari se joaca intre ei si cu el. Chiar daca nimic nu e foarte precis, el o simte: activ e mai puternic decat pasiv, iar tata, mai puternic decat mama.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou