5 fapte reale despre jucariile erotice

Sexperiente

5 fapte reale despre jucariile erotice

Nu te numesti pervers sau obsedat daca folosesti in relatia ta amoroasa jucariile erotice. Nu suntem primii care le avem sau folosim. Exista nenumarate mituri despre jucariile erotice, insa astazi vorbim despre faptele reale.

1. Dependenta implica un factor nociv, iar in ceea ce priveste jucariile erotice nu exista niciun factor daunator (atata timp cat sunt folosite corespunzator).

Este adevarat ca persoanele se pot obisnui sa foloseasca jucariile erotice si chiar sa ajunga sa se bazeze pe ele, insa acestea nu implica “sevrajul” si oricine se poate intoarce cu usurinta la masturbare sau sex cu un partener, fara sa mai foloseasca jucarii erotice. Persoanele care afirma ca dependenta de vibrator este reala sunt, in general, persoanele care considera ca orice fel de utilizare a jucariilor erotice reprezinta utilizare in exces.

2. Jucariile erotice nu reprezinta inlocuitori pentru oameni.

O jucarie erotica nu va pregati micul dejun, nu va imbratisa si nici nu va zice cat de mult va iubeste. Multi barbati se simt intimidati de jucariile erotice deoarece au fost crescuti in conceptia ca cel mai important lucru legat de persoana lor este ceea ce au intre picioare. Aceste mituri legate de sexualitatea masculina se dezleaga chiar de la inceput si ca rezultat, majoritatea barbatilor sunt nesiguri in ceea ce priveste importanta lor sexuala. De asemenea, trebuie sa ne amintim ca exista foarte multe femei care nici macar nu isi doresc un barbat, iar o jucarie sexuala nu va influenta acest lucru in niciun fel.

3. Multi dintre noi suntem crescuti cu conceptii total eronate referitoare la sex, printre care si aceea ca “sexul natural” reprezinta un singur lucru.

Jucariile erotice sunt animate nu de baterii ci de propria noastra imaginatie, iar utilizarea jucariilor erotice este la fel de naturala ca si persoanele care le folosesc.

4. Un vibrator care costa 20 lei va poate oferi mai multa placere decat unul de 200 de lei.

Jucariile erotice mai scumpe ar trebui sa aiba o durata de viata mai lunga, sa fie facute din materiale mai bune si poate sa provina de la companii mai mici, conduse cu mai multa etica, insa nu este neaparat adevarat ca vor provoca placeri mai puternice. Jucariile sexuale sunt precum multe alte produse comerciale, cele mai putin costisitoare vor satisface nevoia, si de fapt, asta este tot ce ne dorim.

5. Cuvinte precum “pervers” si “normal” sunt relative si ele pot descrie subiecte despre care noi consideram ca putem sau nu putem vorbi sau face cu usurinta in public.

Insa cu cat realizati mai repede ca toata lumea este “perversa” in intimitate, cu atat veti avea o viata sexuala mai buna si mai putin stresanta. Jucariile erotice nu transforma sexul intr-un lucru “pervers”, iar folosirea lor nu spune nimic referitor la tipul de persoana care ne reprezinta, in afara faptului ca suntem persoane demne de placere sexuala.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou