5 aspecte ale compatibilitatii sexuale

Sexperiente

5 aspecte ale compatibilitatii sexuale

In Kamasutra, tratatul clasic despre sexualitate care dateaza din Antichitatea indiana, unul dintre cele mai savuroase capitole este despre potrivirea organelor sexuale barbatesti si femeiesti.

Exista trei tipuri pentru fiecare gen, din care rezulta noua combinatii posibile. Dintre acestea, doar trei sunt perfect compatibile. Pentru femeie, dimensiunile vaginului se definesc ca: elefanta (adanc), iapa (mediu) si caprioara (mic). Pentru barbat, acestea pot fi: armasar (mare), taur (mediu) si iepure (mic). Ideal ar fi ca “elefanta” sa aiba un iubit “armasar”, “iapa”, unul “taur” si “caprioara”, unul “iepure”. Dar cum nu se duce nimeni la prima intalnire cu ruleta, orice cuplu se vede, de multe ori, in situatia de a avea parte de nepotriviri.

In afara de compatibilitatea organelor sexuale si a temperamentelor, compatibilitatea sexuala depinde si de priceperea partenerului – ce consta in capacitatea fiecaruia de a prelungi placerea unui act sexual pentru satisfacerea celuilalt.

Nu incercati sa comparati niciodata performantele sexuale proprii sau ale partenerului cu ale altora, deoarece fiecare are propriul standard.

Kamasutra sustine ca nepotrivirea dimensiunilor organelor sexuale genereaza insatisfactie sexuala. Un act sexual poate deveni astfel frustrant datorita constientizarii insatisfactiei celuilalt sau poate deveni dureros. Din punct de vedere al Kamasutrei, cuplurile care nu se potrivesc la nivelul dimensiunilor anatomice sunt diferite si din punct de vedere temperamental.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou