Regulamentul masculin al întâlnirilor

Single

Regulamentul masculin al întâlnirilor

Ritualul de împerechere există de când lumea. Iar animalele urbane nu au renunţat nici ele la el. Bărbaţii puternici, Feţi-Frumoşii noului mileniu, metro sau retro-sexualii au reinventat “regulamentul acuplării” şi sunt obsedaţi ca femeile să nu le afle secretele. Să le cadă în plasă, dar să nu ştie ce li se întâmplă.

6. Atenţie la cheltuieli

Dacă la prima întâlnire te duce la o cafenea, e bine! Asta în cazul în care nu-i urmăreşti "buzunarele". Bărbaţii spun că asta e o regulă de aur care le dă ocazia să vadă dacă fata cu pricina vrea o relaţie serioasă sau doar avantaje economice.

5. Nu-i face cadouri din prima

Dacă nu-ţi face cadouri din prima, iartă-l. Regulamentul lor le spune să aştepte pană să ne coplesească cu flori, bomboane sau bijuterii. Ca să nu pice de proşti dacă în câteva luni le dăm papucii, iar ei au pus totul pe masă (inclusiv material) şi au căzut în plasa noastră atât de uşor.

4. Fii misterios, dar nu ciudat

Dacă îţi pare morocănos şi nu foarte vorbăreţ, înseamnă că ştie regula asta. Codul cuceririi le spune să nu ne dezvăluie totul dintr-odată. Să ne lase senzaţia că noi controlăm "fluxul informaţional" şi să ne bucurăm de fiecare informaţie pe care o aflăm despre ei. Ca să continuăm noi regulamentul… "dacă ne lasă să vorbim doar despre noi, sigur ne îndrăgostim".

3. Nu o flata prea mult

Regula asta nu ne place! Dar e adevărat că ne "păcăleşte". Un tip cool, care ne priveşte într-un fel şi ne complimentează prin gesturile şi prezenţa sa e mult mai atractiv decat un vorbăreţ care ne face complimente desuete.

2. Nu te întâlni cu prietenii ei – deocamdată!

E o regulă de bun simţ. Se teme să se expună deodată şi tirului tău de întrebări şi celui al prietenelor. E mai sigur pe el dacă e doar cu tine şi se poate concentra doar pe voi doi şi seara voastră împreună.

1. Nu-i face cunoştinţă cu prietenii tăi- încă!

Din nou, e firesc! În primul rând nu au cum să fie siguri că vom face faţă glumelor găştii (de multe ori, nu foarte reuşite) şi dacă ne înţelegem bine cu prietenii lui s-ar putea să aflăm prea curand toate secretele lui mici şi nu foarte măgulitoare. Şi nu-i convine, nu?feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou