Primul sărut anunţă o relatie

Single

Primul sărut anunţă o relatie

Toate am trecut prin emoţiile primei întâlniri şi am simţit fluturaşi în stomac la primul sărut. Nu am auzit ce-i drept viorile cântând aşa cum se întâmplă în filme, dar totul a fost frumos. Cât de mult contează acest prim sărut? Este un criteriu major în alegerea viitorului partener?

Contează mai mult decât credeam noi. Cel puţin aşa susţin specialiştii americani, care nu se sfiesc să afirme că primul sărut determină viitorul relaţiei. Ca de obicei, noi femeile, nu suntem pe aceeaşi lungime de undă cu bărbaţii când vine vorba de acest subiect.

Potrivit unui studiu efectuat de o echipă de ceretători de la Universitatea Albany, Statele Unite, în multe cazuri, viitorul unei poveşti de dragoste depinde în mod esenţial de primul sărut. Dacă pentru bărbaţi primul sărut nu spune prea mult, pentru noi este o modalitate de a analiza compatibilitatea cu partenerul. 

Un sărut reuşit ne poate lămuri dacă respectivul este "the one" sau nu.

Adevărul este că în momentul în care "punem ochii" pe cineva nu facem decât să ne imaginăm cum va decurge relaţia noastră, cum ne vom bucura unul de compania celuilalt, cum vom savura fiecare întâlnire şi dacă vom avea parte de sărutul perfect. Ce înseamnă perfect? Înseamnă romantism emanat de tot ceea ce ne înconjoară, tandreţe şi pasiune. Înseamnă o atingere perfectă a buzelor şi o emoţie ce ne invadează întreg trupul.

Ce se întâmplă însă când atunci momentul imaginat nu corespunde cu realitatea? Ne simţim extrem de dezamăgite, asta se întâmplă. O mie de întrebări ne trec prin minte: ce nu a mers cum trebuie? cum de a ales aşa un moment nepotrivit să mă sărute pentru întâia oară? cum de nu m-am simţit pierdută în braţele lui? de ce a ieşit aşa când trebuia să iasă cu totul altfel?

Poate vizionarea în exces a filmelor de amor sau poate aşteptările mult prea mari au dus la eşecul primului sărut. Sau poate al doilea va fi mai reuşit ca primul…

Cercetătorii americani ne mai spun că mai puţin de jumătate dintre femeile respondente au declarat că sunt de acord să facă sex cu un bărbat înainte să fie sărutate de către acesta. Ciudat, dacă putem spune aşa, este faptul că extrem de multe femei refuză categoric sărutul franţuzesc la prima întâlnire. Poate pentru unele dintre noi acest tip de sărut este mult prea intim, mai intim chiar decât actul sexual.

Pe de altă parte, bărbaţii văd sărutul doar ca preludiu pentru sex. Nu trebuie să ne mire indiferenţa masculină faţă de acest gest tandru. Nu de puţine ori am observat cum, o dată cu consolidarea relaţiei şi trecerea timpului, bărbaţii se simt sufocaţi de pupicii noştri.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou