Petrecere de divorţ

Single

Petrecere de divorţ

O damă bine din înalta societate a Bucureştilor divorţează (nimic nou şi interesant pînă aici.). O face pentru a patra oară (Şi ce?). În 5 ani (OK, începe să devină interesant). Ultimul soţ era cu 6 ani mai tânăr (tare)! Iar după divorţul pronunţat vinerea trecută, dama noastră şi-a invitat toţi prietenii la PETRECERE (sexy)!

Aşadar, gata cu divorţurile stigmatizante. Gata cu lacrimile, cu depresiile şi anxietăţile post-divorţ! Pentru că este vorba despre libertate!

Franţuzoaicele fac astfel de party-uri încă de acum 4,5 ani, iar Madame S. (persoană importantă, "nu spui cine") a vrut să o facă lată şi la Bucureşti.

Am ajuns la party la 10 seara. Neinvitată. Dar agaţată de braţul unui vechi amic, bună cunoşţintă a fiicei unuia din prietenii "sărbătoritei". Fericitul pusese mana pe o invitaţie, eu am aflat şi nu m-am lăsat pană nu m-a luat cu el. Pe post de "soră medicală" (amicu’ avea inima ruptă de fostul iubit, care a fugit într-o vacanţă în Martinica cu un rugby-ist superb).

Am luat rochia de la Amir, pantofii Andre, geanta "Sego" (pro Segolene Royal; am luat-o de la Paris dintr-un boutique din Marais – albastru indigo, cu canaf mare de mătase), o sticlă de Perrier Jouet şi m-am pregătit pentru o seară senzaţională. Şi nu mi-au fost înşelate aşteptările.

În clubul special închiriat pentru petrecerea de divorţ era multă lume. Şi toţi stăteau cu ochii pe sarbatorită. Superbă, într-o rochie Cavalli mega sexy (îi stătea de minune), gazda radia de fericire. Pe o plasmă uriasă rulau imagini cu poze cu ea fericită şi, din când în când, imagini cu ex-ul în culori dark, de o tristeţe infinită.

Sub plasmă, o urnă de cenuşă, în care tipa invita pe toată lumea să aşeze "gânduri bune" pentru divorţul tocmai încheiat. Chelnerii se plimbau printre invitaţi îmbrăcaţi doar în lenjerie Botezatu (băieţi frumoşi, cu muşchii perfecţi, cred că luaţi direct de pe catwalk).

Într-un colţ cu vizibilitate la întreaga sală era "canapeaua divorcee", locul sărbatoritei care se aşeză întotdeauna între 4 băieţi de maxim 25 de ani – "her dates". Masa de cadouri era plină de “bunătaţi”: lenjerie intimă, jucării ultrasexy,  superpantofi, genţi de voiaj – toate pentru o viaţă single fericită!

M-am lăsat în voia petrecerii. Am băut cot la cot cu băieţii doamnei, m-am bestializat într-un sărut incitant cu divorţata (am pierdut la karaoke şi asta era pedeapsa, ups!), am mâncat multe prăjituri şi peste 2000 de calorii în amuse bouche-uri!

După ore de mâncare supergourmet, litri de şampanie rose şi muzică live, a venit ora tortului! Din marţipan roz, cu figurină deasupra, ca la nuntă. Doar că în loc de cuplu, era o singură damă de zahăr, veselă, cu un cuţit uriaş în mană! Iar o cascadă de capşune sângerii curgeau de pe tortul la baza căruia era figurina-bărbat căzută într-un somn "de moarte"!
 
Madame S. era fericită! În ziua divortului era într-unul din cele mai hot cluburi ale Bucureştiului, alături de prieteni, însoţită de 4 masculi alfa sexy (toţi doar pentru ea), mai frumoasă ca oricând, ameţită de bulele şampaniei, pregătindu-se ca dimineaţa devreme să plece direct în Mexic, la Carreyes. În luna de miere a divorţatei. Singură? Nu! Cu cardul cu acces la cele 3 milioane din cont (de la ex) şi la braţul lui Dan, 27 de ani, jucător de polo şi manechin de lenjerie. Divorţ de piatră!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou