Misterul – factorul esential pentru o intalnire reusita

Single

Misterul – factorul esential pentru o intalnire reusita

Aminteste-ti de cate ori ai auzit expresia: “strain misterios” sau de cate ori ai auzit pe cineva spunandu-ti: “Eu chiar as dori sa te cunosc mai bine!” Femeile sunt atrase de mister, dar nici barbatii nu fac exceptie.

Lasa-te invaluita de un aer plin de mister

Cine nu e atras de mister? Un strain misterios este ca un magnet care ii atrage pe ceilalti. Vrei sa stii mai multe despre acea persoana, iti doresti sa ii castigi atentia, ai vrea sa fii cunoscut de ea. Cineva care poate fi citit ca o carte deschisa, lasand la vedere lacunele pe care le are, este considerat ca fiind o persoana mult mai putin atractiva, la prima vedere.

Pentru a avea succes si a adauga un plus de atractivitate persoanei tale, se merita ca, la intalnire, sa fii mai rezervata, sa-ti pastrezi un aer misterios, sa nu etalezi totul pe tava. O persoana ocupata este considerata o persoana atractiva, deoarece viata ei pare sa fie plina, chiar daca nu poti fi chiar atat de sigur ca acest lucru nu este de suprafata, avand menirea sa induca o astfel de impresie celor din jur.

Pur si simplu, simti nevoia sa afli mai multe despre o astfel de persoana. Si, in incercarea de a afla mai multe, va creste si nivelul de interes fata de persoana respectiva. Acesta este elementul care face diferenta intre o persoana careia ii place misterul si una care da in vileag totul, de la prima intalnire.

intalnire reusita

Un om enigmatic are un aer plin de mister. O femeie poate fi la fel, ba, in cazul ei, aceasta are la indemana mult mai multe “arme” pentru a se invalui intr-o aura de mister. Misterul este o provocare si stim cu totii ca provocarea este inerenta in cele mai multe scenarii de intalnire. Fiind o provocare pentru persoana care doreste sa te cunoasca si determinand-o sa faca eforturi spre a te cunoaste, sansele de succes in acest joc al intalnirilor sunt tot mai mari.

Oamenii spun adesea ca respecta pe cineva in masura in care sunt si respectati. Preocupati de rutina de zi cu zi, adesea, se intampla sa nici nu observe ca au trezit interesul cuiva, ca cineva este preocupat de persoana lor. Aceasta se intampla, mai ales pentru ca esti prea scufundat in propriile preocupari.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou