Limbajul masculin

Single

Limbajul masculin

E lucru ştiut că bărbaţii şi femeile folosesc limbajul atât de diferit încât uneori habar n-avem ce vrea să spună celălalt. Ce facem când iubitul vorbeşte “codat”? Ei bine, citim ghidul de mai jos şi-i desluşim înţelesul!

"Doar ieşim împreună"

Dacă l-ai auzit spunându-le prietenilor lui despre tine că "doar ieşiţi împreună", e cazul să îţi pui nişte întrebări. Ce aştepţi tu de la el? Te vezi numai cu el? Te aştepţi să te considere singura femeie din viaţa lui? Felul în care bărbaţii vorbesc despre femeia cu care se văd în faţa prietenilor (unde este mascul feroce) te poade induce în eroare. Dar trebuie să ţii minte că în faţa lor este mai sincer, aşa că e posibil să nu te considere singura persoană din viaţa lui.

"Prieteni buni"

Aţi ieşit deja de câteva ori în oraş şi, după ultima întâlnire, te conduce acasă. În faţa uşii îţi zâmbeşte şi-ţi spune "Cred că am putea fi prieteni foarte buni". Ai crede că e atât de absorbit de personalitatea ta fermecătoare încât nici nu-ţi mai vede decolteul şi îşi doreşte cu adevărat doar o prietenie sinceră şi profundă? Ei bine, e posibil să gândească altceva. Că nu eşti deloc genul lui, dar că aţi putea păstra legătura, poate ai ceva prietene simpatice pe care le-ar putea aborda.

"Am nevoie de puţin spaţiu"

Vă vedeţi deja de câteva luni, iar într-o zi ţi-o trânteşte: "Am nevoie de puţin spaţiu". Ce vrea să spună, de fapt? E posibil să aibă nevoie de doar câteva zile, sau chiar o săptămână, ca să îşi pună gândurile în ordine. Sau vrea să îţi comunice că vrea să închieie ceea ce aţi început deja şi n-are încă suficient tupeu.

"Am tot încercat să te sun"

N-ai mai auzit de tipul cu care ieşi de câteva zile bune. Colac peste pupăză, dai peste el la un party. Îl întrebi prietenoasă de ce nu te-a mai căutat, iar el răspunde "Am tot încercat să te sun". Ce vrea să zică? Că, de fapt, ori s-a cuplat deja cu alta, ori chiar a fost ocupat, dar pentru că s-a aglomerat intenţionat ca să nu mai aibă timp de tine. E posibil şi să te fi tot sunat, dar telefonul tău să fi fost închis. Dar…care sunt şansele?

"Iartă-mă…Te iubesc..?"

A comis-o rău de tot şi şi-a tot cerut scuze ca s-o dreagă, dar tu nu te laşi înduplecată aşa uşor. Îţi tot repetă "iartă-mă", dar, când vede că nu te impresionează, bagă şi-un "te iubesc". Şi o spune pentru prima oară de când vă cunoaşteţi. Ce înseamnă? În niciun caz că te iubeşte cu adevărat şi drama supărării tale l-a zdruncinat emoţional într-atât de puternic încât să declare sentimentele arzătoare pe care le ţinea în el de mult. Nu. Înseamnă că e atât de laş şi de insensibil încât e cazul să-ţi pui balerinii de dans, rochia sexy şi să ieşi cât mai curând în lume. Nu-i de tine tipul ăsta! Poţi mai bine de atât!

"N-am mai vorbit de mult şi tocmai mă gândeam la tine!"

Te vedeai cu el în facultate, dar au trecut 4 ani de atunci. Şi, dintr-o dată, te trezeşti cu telefonul lui vineri seara, la 8. Ce-ţi zice? Că tocmai se gândea la tine. Şi că vrea să ieşiţi. Numai voi doi. Ei da, sigur! Ce-ţi imaginezi că înseamnă? Evident, n-a făcut sex de trei luni şi toate gândurile lui s-au îndreptat spre tine în mod natural (după ce restul femeilor din agendă erau ocupate).feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou