La intalnire. Ce faci si ce nu faci?

Single

La intalnire. Ce faci si ce nu faci?

Baieti: Daca nu va place asta, intoarceti-va privirea in alta parte acum. Femeile au cateva reguli de baza pe care ar trebui sa le ia in considerare atunci cand intra in jungla intalnirilor romantice.

Stiu ca fiecare persoana e diferita, asa ca nu luati lucrurile prea in serios aici. Exista controverse legate de o parte din literatura publicata in SUA care detaliaza regulile ce trebuie urmate de o femeie pentru a-si gasi alesul (sau aleasa). In bestsellerul “Regulile” (1995) Ellen Fein si Sherrie Schneider explica felul in care femeile trebuie sa faca pe inaccesibilele pentru a-si “prinde” alesul. Inteleg ca exista grupuri ostile acestei conceptii, dar adevarul este ca, la maturitate, exista o serie de reguli predefinite pentru intalnirile romantice. Dar se pare ca dupa varsta de 21 de ani le uitam pe majoritatea si trebuie sa le reinvatam.

Mi-as dori sa nu existe reguli generale, dar curtatul este un ritual. Exista lucruri pe care le provocam care ne incita, ne stimuleaza, ne trezesc interesul si ne fac confuze. Intalnirile sunt un lung test de compatibilitate. Ne gasim perechea perfecta? Daca ne aruncam in relatii, riscam sa ne compromitem fericirea pe termen lung. Si totusi generatiile anterioare au reusit sa se descurce bine cu un set de criterii de curtare mai putin complex. In mod interesant, multe casnicii aranjate functioneaza.

In fiecare societate exista un set de reguli sociale predefinite pe care membrii le urmeaza, de la ora si modul de a servi masa la comportamentul in public. Ideea este ca atunci cand femeile merg la intalniri, exista o serie de lucruri care le pot ajuta sa aiba mai mult succes. Daca acceptam ideea ca intalnirile sunt un joc, atunci acel joc are reguli. Exista invingatori si invinsi. Daca stii regulile dinainte, pornesti mai bine. Daca barbatii cunosc deja regulile dupa care joci, poti sa le schimbi astfel incat sa se potriveasca situatiei si sa-l tii pe barbat in ceata. Barbatilor ca vanatori le plac provocarile, asa ca poti sa adaptezi si sa adaugi reguli dupa bunul plac.

Poti imparti regulile in 2 categorii: intalniri si intalniri pe internet. Ambele zone au reguli diferite pe care femeile trebuie sa le urmeze pentru a avea succes.

 

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou