De ce se despart cuplurile perfecte?

Single

De ce se despart cuplurile perfecte?

Cea mai buna prietena a mea s-a despartit recent de iubitul ei. Am ramas socata, cateva minute bune nu imi dadeam seama de ce un cuplu atat de frumos si de rezistent (au fost impreuna mai bine de 4 ani) s-a destramat? Se pare ca motivele sunt variate, insa eu am schitat deja 10. Afla si tu care sunt acestea!

4. Lipsa de interes

Sunt momente in care intelegi ca partenerul nu te mai intereseaza deloc, nici sexual si nici emotional! Insa desi intelegi iti e greu sa iei masuri. Cel mai bine ar fi sa renunti la relatie pentru ca drumul pe care mergi e unul periculos.

5. Nu exista un viitor comun

In general cuplurile de tine rezista doar pentru dorinta de a avea experienta nu pentru un viitor comun. De aceea e bine de stabilit care va fi scopul relatiei voastre inainte de a crea neintelegeri.

6. Lipsa de timp

Slujba, studiile sau familia te pot face sa pierzi timp pretios pe care mai demult il ofereai partenerului. Acesta e momentul potrivit pentru a stabili daca relatia inseamna ceva pentru tine, si atunci merita sa o salvezi, sau nu, si atunci poti renunta la ea.

7. Probleme de cuplu

Viata in doi nu e atat de usoara pe cat o prezinta filmele de la Hollywood. Asa ca nu e mult pana apar probleme serioase cu care trebuie sa te confrunti si pentru care trebuie sa fii pregatita emotional.

8. Infidelitatea

Da, infidelitatea ramane unul dintre principalele motive pentru care cuplurile se despart. E lesne de inteles ca nimeni nu vrea sa fie folosit si nici nu vrea sa sufere doar de dragul dragostei.

9. Lipsa de apreciere

Daca unul dintre parteneri nu respecta si nu apreciaza munca celuilalt, atunci cu siguranta vor aprea probleme. Incearca sa analizezi comportamentul celuilalt inainte de a avansa in relatia cu acesta.

10. Mila

Dupa o relatie de lunga durata, despartirea de celalalt va fi foarte dificila. Ba chiar vei renunta de cateva ori doar pentru ca ti-e mila de celalalt. Ai grija… mila nu inseamna dragoste!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou