Cum detectezi un “jucător”?

Single

Cum detectezi un “jucător”?

Îi ştim după cum trăiesc viaţa ca pe o întrecere. Sunt narcisişti, de cele mai multe ori şarmanţi şi arătoşi, au “la activ” zeci de “fane” înfocate şi îşi dezvăluie trecutul sexual cu aceeaşi nonşalanţă cu care povestesc un film bun pe care l-au văzut în weekend la cinema.

Sunt "jucătorii" de care ne temem, dar care ne plac la nebunie!

Bunica, mama, mătuşile şi prietenele mai mari ne-au sfătuit întotdeauna să ne ferim de bărbaţii "jucători". Se spune că aduc numai necazuri şi că nu ne-ar putea face fericite niciodată! Să fie chiar aşa? De cele mai multe ori da, însă există veşnicele excepţii care întăresc regula.

Tu decizi dacă vrei sau nu să începi o relaţie cu un astfel de bărbat, dar înainte de asta trebuie să ştii cum poţi detecta unul. Aşa că avem, special pentru tine, un set de indicii care-ţi dezvăluie fără dar şi poate că subiectul pasiunii tale este un "player":

Nu te poţi baza pe el

Ţi-a promis că te sună în weekend să ieşiţi undeva numai voi doi şi te trezeşti cu telefonul lui sâmbătă seara, anunţată că te va lua de acasă în jumătate de oră? Ia-ţi la revedere de la gânduri mari cu tipul ăsta. O femeie respectabilă nu acceptă niciodată invitaţii de ultim moment. E semn clar că eşti doar o opţiune pentru el şi probabil că restul variantelor au picat în ultimul moment!

Anulează întâlnirile în ultima clipă

Ţi-ai pus rochia cumpărată special pentru "hot dates" şi te-ai aranjat ca o divă, gata să petreci o seară nemaipomenită alături de tipul cunoscut la petrecerea de săptămâna trecută. Colac peste pupăză, în timp ce îţi retuşezi machiajul, te sună să te anunţe că a intervenit ceva şi că "o lăsaţi pe data viitoare". Aici există două posibilităţi. Ori s-a întâmplat cu adevărat ceva (şi singurele scuze plauzibile sunt că a fost lovit de maşină în timp ce trecea strada în fugă pentru a-ţi lua o duzină de trandafiri, că i-a explodat casa sau că familia lui a fost răpită), ori minte de îngheaţă apele. Dacă nici nu îţi propune o dată şi un loc clare pentru "data viitoare", atunci e clar! Tipul e un "jucător" şi trebuie să te aştepţi la asta din partea lui mereu!

Nu vrea să-i cunoşti prietenii

Ar însemna să pătrunzi prea tare în viaţa lui privată, iar "jucătorii" sunt genul de oameni care vor încerca să te ţină cât mai departe de tot ceea ce ţi-ar oferi siguranţa unei relaţii alături de ei. Dacă nu vrea sub nicio formă să te prezinte amicilor lui nu înseamnă neapărat că îi este ruşine cu tine (deşi este şi asta o opţiune), dar e semn clar că n-ai ce căuta în viaţa lui pe termen lung!

Te face să crezi că aveţi o relaţie specială

Este genul acela de complicitate dulce pe care o au amanţii secreţi. După doar una sau două întâlniri începe să ducă o adevărată muncă de convingere care să te facă să crezi că voi doi aveţi ceva special, numai de voi ştiut şi înţeles. Asta chiar dacă vă ştiţi doar de săptămâna trecută de la trainingul la care v-aţi cunoscut. E posibil să simtă asta cu adevărat (şi atunci te-ai ales cu un "jucător" domesticit şi numai bun de pus la păstrare), dar cel mai probabil vrea să ajungă în patul tău mai repede decât vede că ai fi tu interesată să-l laşi.

Dacă adăugăm listei de indicii o agendă (neagră, evident) plină cu numere de telefon, locaţii şi chiar note pentru celelalte femei pe care le-a cunoscut vreodată, atunci e clar că ai de-a face cu un "player". Evident, astfel de aventuri au farmecul lor, dar în niciun caz nu sunt o premisă pentru o relaţie.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou