Cautarea barbatului perfect

Single

Cautarea barbatului perfect

Oare exista barbati perfecti? Sunt acolo, undeva? Ii voi gasi? Barbatul perfect este subiectul principal al multor femei si o sursa de inspiratie si speranta in viata de zi cu zi. Da, cu singuranta este jumatatea ta. Da, il vei gasi!

Bineinteles, in viata noastra avem obiective, scopuri, ambitii si dorinte mici si mari. Aceste repere si teluri ne mentin starea de spirit pozitiva si ne tin ocupate. Asta ne face sa fim oameni. In ultimii ani, termenii de „barbatul perfect” si „femeia ideala” au fost foarte des utilizati si au devenit un cliseu. Este aproape ca si cum am avea un tabel pe perete, o lista lunga de bifat sau un curriculum vitae cu caracteristici, in care persoana in cauza trebuie sa se incadreze pentru a putea pasi pe usa „potentialilor” candidati.

Multe dintre noi nu vrem sa recunoastem ca il indepartam pe barbatul perfect si speram ca soarta il va aduce pe el la noi. Multe femei recunosc faptul ca au lista scurta, dar nesemnificativa si da, recunosc ca unele cerinte de pe lista nu sunt negociabile, dar acestea sunt destul de putine. Sau sunt negociabile? Problema este ca, pe masura ce deceniile au trecut, am devenit mult mai sofisticate, ca oameni, persoane, ca iubite si partenere. Suntem femei adulte, avem un salariu bun si o casa frumoasa si suntem bine educate, in rand cu lumea. Prin urmare, este dreptul nostru sa ne cautam pe cineva pe masura, care sa se potriveasca, sa se adapteze, sa ne insoteasca, sa ne ajute, nu? Aceasta este problema.

Cert este ca si Barbatul Perfect are o lista de bifat, care contine dorintele si nevoile lui, doar una scurta, bineinteles, dar e o lista asemanatoare si iti bifeaza calitatile in timp ce noi vorbim. Cauta o femeie tanara, bine educata, care sa arate bine si sa fie in forma. Suntem indignate, cat de superficial plangem. Tipic barbatilor, oftam. Totusi, suntem intr-o situatie mai buna? Priveste lista ta si uita-te cu atentie cum ar trebui sa fie barbatul tau perfect. Apoi, mai uita-te o data. Mai intai, esti sigura ca lista ta poate deveni realitate? Da sau esti dispusa sa negociezi? Bine, deci esti incantata de lista ta. Apoi, ce urmeaza?



feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou