Relaţia de cuplu necesită sacrificii

In doi

Relaţia de cuplu necesită sacrificii

De o perioadă de timp încoace, parcă analizez tot mai intens cuplurile din jurul meu, mai exact, relaţia de cuplu ce s-a închegat între aceste persoane dragi mie. Aşa se naşte următoarea întrebare: care este secretul unei relaţii sănătoase în doi?

În momentul în care te-ai obişnuit mai mult decât era cazul cu statutul de persoană singură, parcă noţiunea de relaţie vine "la pachet" cu noţiunea de sacrificiu. Poate fi o viziune născută din cinism, dar poate fi şi o realitate ignorată de mulţi. Mai bine zis, ignorată de cei prinşi în mrejele amorului crud, la început de drum.

Relaţiile serioase pot reprezenta o adevărată fobie, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru noi, femeile independente care au aceeaşi viziune (cinică?) asupra tandemului relaţie – sacrificiu.

Ce suntem dispuse să sacrificăm?

Aici părerile sunt împărţite. Dacă întrebi o femeie implicată într-o relaţie stabilă, ea îţi poate răspunde că pur şi simplu dedici timpul tău relaţiei, în speranţa că respectivul partener este "alesul". Asta este într-adevăr ideea per ansamblu, dar cum rămâne cu celelalte sacrificii?

O relaţie te poate face să sacrifici, pe lângă timp, mici plăceri personale (sau mari!) sau sexuale (în cazul în care partenerul nu "gustă" anumite picanterii sau practici erotice). Ştim foarte bine că nu toţi bărbaţii sunt adepţii sexului oral, atunci când vine vorba să facă acest lucru. Oare ca femeie ar trebui să renunţi la această plăcere din dorinţa de a avea o relaţie? Sau intrăm deja în sfera superficialităţii?

Confuzia din mintea mea parcă tot nu vrea să dispară. Cu siguranţă fiecare dintre noi îşi doreşte ceva de la o relaţie. Poate un bărbat care să ştie să gătească sau poate un unul care să-ţi împărtăşească pasiunile. Trebuie să fim conştiente însă de posibilitatea de a nu întâlni vreodată un bărbat care să corespundă în totalitate criteriilor noastre. Sau poate că lucrurile sunt şi mai simple: pentru cei care contează cu adevărat, te sacrifici.

Tu câte sacrificii ai făcut pentru relaţia ta? Au meritat sau nu? Vă dau întâlnire pe forum pentru a dezvolta acest subiect.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou