Stele seducătoare

In doi

Stele seducătoare

Poţi să afli ce sport practică sau ce şcoală a terminat, dar cea mai bună cale să afli cum e tipul care ţi-a picat cu tronc este să-l întrebi când e născut. Dacă îi afli zodia poţi să-ţi dai seama uşor cine e, cum să-l cucereşti şi la ce să te aştepţi din partea lui. Bonus, câte un Hollywood lover boy pentru fiecare zodie.

Gemeni: Colin Farrell

farellGeamănul este foarte schimbător. Îi place să aibă un million de posibilităţi din care să aleagă, în funcţie de circumstanţe. Nu va conta cât de frumoasă, deşteaptă, gospodină, specială eşti. Nici cât de bine vă înţelegeţi. Toate astea i se vor părea ameninţătoare pentru libertatea şi identitatea lui.

Leu: Ben Affleck

benUn leu nu va fi niciodată singur. În fond şi la urma urmei, cine l-ar mai adula? Îi place să fie lider şi are nevoie să-i fie recunoscut acest drept. Sună cam egocentric, dar dacă poţi să treci peste asta, o să ai parte de multe dovezi de afecţiune din partea lui. Diamantele nu vor lipsi de pe listă.

Scorpion: Leonardo DiCaprio

dicaprioEste cam agresiv şi câteodată poate să-ţi pară nepoliticos, dar când iubeşte o face cu pasiune. Dacă îl dezamăgeşti e destul de rău. Pentru că urăşte să se înşele. Dacă are problemă, o să aştepte să-i dai dreptate şi să-l relaxezi. Este foarte suspicios şi va trebui să-l suţii, sa-i dai încredere în judecata lui. Îţi vei da seama că se simte fericit şi confortabil în relaţia cu tine în momentul în care te va prezenta prietenilor şi familiei lui.

Peşti: Rob Lowe

lowePentru peşti relaţia trebuie să fie bazată pe egalitate. Crede în existenţa sufletului pereche şi nu se lasă descurajat în căutarea lui, oricât de mult ar dura. Este un romantic incurabil şi, odată îndrăgostit, pierde complet conceptul de mândrie.

Săgetator: Jake Gyllenhaal

jakeS-ar putea să-i placă doar să stea de vorbă cu tine. Dar dacă o poate face cu uşurinţă, înseamnă mai mult decât atât. Te asigur. Nu e tipul care să vorbească deschis despre planuri de viitor, dar dacă te invită mâine la ski sau în week-end la Sovata, e semn bun.

Vărsător: Justin Timberlake

justinÎl stresează să vorbiţi despre planuri serioase de viitor. Cel mai bine e să iei lucrurile gradual cu el. O să vină momentul în care o să deschidă el discuţia despre mutatul împreună sau căsătorie. Este tipul de bărbat care caută plăcerea în viaţă, aşa că, dacă nu te poţi împăca cu ideea că tot timpul va avea lucruri mai importante de făcut pentru el, mai bine fugi. Dacă îi oferi libertatea de care are nevoie, poţi să ai o viaţă frumoasă cu el. Vărsătorul este o persoană extrem de creativă, cu poveşti incredibile şi nu te vei plictisi niciodată cu el.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou